Demokrasi Nöbeti Dualarla Tamamlandı 
Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır / Muzaffer Beşinci   www.trabzonhaber24.com

 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Tüm Türkiye'de olduğu gibi ,Trabzon ve İlçelerinde  vatandaşlar, meydanlardaki demokrasi nöbetini tamamladı. Trabzon'da Atatürk Alanı 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı'nda bir araya gelen vatandaşlar, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı kapsam

da iki gün sürdürdükleri demokrasi nöbetlerini bitirdi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetlerini sürdüren vatandaşlar, önce saygı duruşunda bulundu, ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

Nöbetin ikinci gününde  alana gelen Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin genç,4.Motorlu Mekanize Tugay komutanı  Albay Osman Akyıldız ,İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ,TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile diğer ilgililer de Atatürk Alanı 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı'na gelerek, vatandaşlarla ilgilenerek, sohbet etti. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardında dua edilmesi ile devam etti. Program kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehteran ekibi de konser verdi. Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılayı ile bazı sivil toplum kuruluşları 2 gün 2 gece boyunca vatandaşlara ikramlarda bulundu. Demokrasi nöbetleri, gece 00.00'da şehitler için edilen duanın ardından tamamlandı .