Bugün düzenlenen basın toplantısında konuşan Hacısalihoğlu, “Dün Trabzon’da bir takım meslek grupları ve STK’ların partimiz ve parti mensuplarına yönelik açıklamaları oldu. 

Başkan Hacısalihoğlu açıklamalarında, ''Listede ismi geçen bazı arkadaşlarla görüştük. Kendilerini de resimlerde göremiyorsunuz. Meslek odalarının ya da STK’ların başkanları kendi meslek grubuna mensup kişilerin üyelerinin sorunlarını dertlerini çözmek için oradalar. Ama aralarında bazıları varki, belki mevcudiyetlerinin sebebi içişleri bakanı. Buna saygı duyarız. Ancak bu ilişki aralarındaki bireysel ilişkidir. Meslek grubu ve meslek grubuna mensup kişileri bağlamaz.


Meslektaşlarının sorunlarını çözmek olmalıdır bu arkadaşların derdi. Kendilerini, bir faniyi kırmızı çizgi olarak adletmek bireysel düşünceleridir. Daha dün, bir suç örgütünün lideri olan bir kişinin yaptığı açıklamalar İçişleri Bakanı hakkında gün gibi ortadayken o zaman kırmızı çizgileri oluşmamış mıydı? Neden o zaman tek bir söz edemediler?” ifadelerini kullandı.