KİRLİ ZİHNİYETİNİ SERGİLEDİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon ziyaretinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik iddialarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e cevap verdi. Çebi, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in İçişeri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik ifadelerinin iftiradan ibaret olduğunu söyleyerek “Anlaşılan o ki iftiraları üzerinde uzun bir hazırlık yaparak şehrimize gelmiş. Süleyman Soylu’nun şehrinde Sayın Bakanımıza iftirada bulunarak kirli zihniyetini bir kez daha sergilemiştir.” diye konuştu.
HADSİZLİK
Çebi şöyle devam etti: “Terör örgütleri ile arasına mesafe koyamayan her fırsatta ülkemize, güvenlik güçlerimize iftirada bulunanları sahiplenmekten geri durmayanların iftiraları her şeyden önce hadsizlik, kendini bilmezliktir. Bugün teröre karşı verilen mücadelede gelinen aşama takdire şayandır. Hem içte hem de dışta terörle ve terör sevicilerle karşı elde edilen destansı başarıda da İçişleri Bakanımızın büyük bir gayreti, özverisi vardır.” 
YERİNDE CEVAP
Trabzon’da faaliyet gösteren 25 sivil toplum kuruluşunun ortak açıklamasının CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e yerinde bir cevap oluşturduğunu kaydeden Çebi, “İftiralar karşısında sessiz kalmayarak Sayın Bakanımıza sahip çıkan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Çamur at, izi kalsın anlayışına dur, dediler.” ifadelerine yer verdi. 
TRABZON TÜRKİYE’NİN MAYASIDIR
Çebi şunları söyledi: “Trabzon’dan vatan ve millet sevdalısı, bayrak ve ülke aşığı vatan evlatları yetiştir. Trabzon, söz konusu vatan ve bayrak olunca en öne atılan, ülkesini amasız seven, terör odaklarının karşısında yiğitlerin bulunduğu yerdir. Trabzon, aziz vatanımızın mayasıdır, yediden yemişe Türkiye’dir.  Bu toprakların kökünde hainlik, kalleşlik olmaz. Hele terör sevicilere, teröre arka çıkanlara, kişisel menfaatleri uğruna tüm kutsalları bir yana atan menfaat sevicilere asla arka çıkmaz. Terörün, hainliğin karşısında dik durur, eğilmez.”