Bu duruş aynı zamanda Bir gece ansızın gelebiliriz, kararlılığının bir ifadesidir.” dedi.
ONLAR KUTSAL TANIMAZ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, geçtiğimiz hafta İstiklal Caddesinde meydana gelen patlama sonucu yaşananların oldukça düşündürücü olduğunu söyleyerek “Patlamanın hemen ardından gerek devletimize gerek partimize gerekse de İçişleri Bakanımızın şahsına a yönelik iftiralara baktığımızda hep aynı odakların çalışmasını görüyoruz. Patlamayı seçimle ilişkilendiren hain yorumlar hedefine ulaşamayacaktır.. Hiçbir seçim kaybedilen bir can kadar değer taşımaz. Bizler değil bir can kaybı bir vatandaşımızın tırnağına zarar gelse bundan büyük üzüntü duymaktayız. Kalbi hainlikle kararmış olanların kutsalı da olmaz, vatanı da olmaz. Onların hainlikleri tâbi olduklarına sadakatlerinden gelmektedir.” dedi.
HEP AYNI OYUN
Çebi şöyle devam etti: “Türkiye başını kaldırdığında, istikametinde yürüdüğünde ülkemizi yönlendirmeye çalışan şer güçler harekete geçiyor. AK Parti iktidarında olduğu gibi geçmişteki hükümetler zamanında da aynı senaryoları gördük. Onların istedikleri Türkiye’nin kendi ayakları üzerinde durmaması, kendilerine tâbi olarak hareket etmesidir. Türkiye’yi yolundan çevirmek isteyen tüm şer güçler fikir birliği içinde iftiralarıyla saldırıyor. Tüm mesele onlara tâbi olmak veya olmamak. Milli ve manevi değerlerinize tâbi iseniz her türlü engeli karşınıza çıkarırlar. Merhum Başbakan Adnan Menderes’ten bugüne bakarak olayları değerlendirdiğimizde şer odakların hedefinin ne olduğunu açıkça görebiliriz” 
TERÖR KIRMIZI ÇİZGİMİZ
Çebi, Türkiye’yi yürüdüğü istikametten ayırmaya çalışanların cevabı misliyle aldığını ifade ederek “Türkiye istikametinde yürüyecektir. Vatan millet düşmanlarının tüm çabalarına rağmen milletimizin teveccühü ile adımlarımızı atıyoruz. Bizler her vatandaşımıza eşit mesafedeyiz.  Leşler sarı torbaya girdikçe sırtını şer güçlere dayayanların kimyaları bozuldu. Kırmızı çizgimiz terördür. Terörün karşısında olan her bir vatandaşımız bizler için değerlidir. PKK, Amerikan istihbaratının terör örgütüdür. HDP de PKK’nın siyasal uzantısıdır. Münbiç'te ağababaları ABD, PKK, PYD durmaktadır. Hepsi vatan millet düşmanları, teröristtir.” diye konuştu.
KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde teröristler tarafından üs olarak kullanılan bölgelere yönelik başlatılan "Pençe-Kılıç Hava Harekatı”na da değinen Çebi şunları söyledi: “Ağlamak yok, şimdi hesap zamanı. Suriye’de, Irak’ta terör yuvaları yerle bir edildi. Kararlıyız, kökünü kazıyacak, toptan yok edeceğiz. Bu duruş aynı zamanda Bir gece ansızın gelebiliriz, kararlılığının bir ifadesidir.”