Tek liste ile girilen seçimde oy kullanma hakkına sahip 90 üyenin 60’ı sandık başına gitti. Yapılan seçim sonucunda mevcut Şube Başkanı Kadir Öztürk güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Trabzon Birlik Haber-Sen Karadeniz 2 Nolu Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
Başkan Kadir Öztürk, Başkan Vekili Serkan Dilek, Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı Kader Alış, Mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Emine Köse, Basın ve İletişimden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Kazdal, Mevzuat ve Toplu Sözleşmelerden sorumlu başkan yardımcısı Ümit Gül, Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu başkan yardımcısı Hasan Yücel.
Üst Kurul Delegeliklerine de Kadir Öztürk, Murat Tunç, Osman Turan İnceoğlu, Hasan Yücel, Mehmet Kazdal ve Murat Uzun seçildiler.
Seçim sonucunda yeniden başkan seçilen Kadir Öztürk tüm delegelere teşekkür ederek “İl dışından büyük özveri göstererek oy kullanmaya gelen arkadaşlarımız var. Onlara sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Mazeretinden dolayı katılamayan arkadaşlarımız oldu. Burada herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Daha yapacak daha çok işimiz var. Arkadaşlarımla birlikte bu sorumluluğu üzerimize aldık. Hepimize hayırlı olsun” dedi.