Tüm engelli kardeşlerimizin gününü en içten duygularımla kutluyorum. Milletimizin alî hedeflerine büyük bir azim ve kararlılıkla koşuyor olmanın gururunu hep birlikte yaşadığımız Büyük ve Güçlü Türkiye'mizde eğitimden sağlığa, evde bakımdan istihdam ayrıcalığına kadar engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmaya yönelik atılan büyük adımlar semeresini vermiş olup, evlatlarımızın dünyanın her yerinde gösterdikleri üstün başarıları ile adeta azim ve gayret destanları yazarak Bayrağımızı gururla dalgalandırıyor olmaları bizler için en büyük onur kaynağıdır.
Yaşayan her insanın bir gün engelli olabileceği gerçeğinden hareketle evimizden başlayarak çalıştığımız, yaşadığımız alanları engelli bireylerin günlük yaşamlarına uygun alanlar haline getirmek, kendimizi onların yerine koyup hayata onların penceresinden bakabilmek küçüğünden büyüğüne, gencinden yaşlısına kadar en anlamlı toplumsal vazifemiz olmasının yanı sıra çocuklarımıza müstesna bir hayat dersi, çağdaşlığın ve gelişmişliğin de en önemli göstergelerinden biridir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Trabzon’da Sürmene’de yaşayan hemşehrilerim özelinde tüm engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Başkan Genç’in “Yüksek Lisans Diploması”nı, Rektör Prof. Dr. Çuvalcı Takdim Etti Başkan Genç’in “Yüksek Lisans Diploması”nı, Rektör Prof. Dr. Çuvalcı Takdim Etti

Başkan Üstün,3 Aralık Dünya Engelliler Haftasını geleneksel olarak her yıl engelli bireyler be Aileleri ile kutlamaktayız . 
IMG_1918-1

Editör: Haber Merkezi