Başkan Üstün'e Petekli Mahallesinden Beton Yol Teşekkürü 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Sürmene İlçesinde güzel hizmetlere İmza atmaya devam eden Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün halkın teşekkürüne mazhar olmaya devam ediyor. 100 Yıllık Hizmeti 4.5 yılda yapan Başkan Üstün'ün mutluluğuna diyecek yok. Başkan Üstün'e son olarak Petekli Mahallesi Muhtarı Erkan Sarıkoç ve Mahalle Halkı ziyarette bulunarak Mahallelerine yapmış olduğu 2.650 Metre Asfalt ve 2.000 Metrede Beton yol için teşekkür ettiler. 

SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün yapmış olduğu açıklamada ; Makamlar gelip geçicidir aslolan hizmettir . Başkan Üstün biz gelmeden dedik Halkımızı çamurdan kurtaracağız Beton gereken yola beton Asfalt gereken yere Asfalt sereceğiz öylede yapıyoruz . Üstün Muhtarlarımızla koordine halindeyiz onlar bizim yardımcılarımız 37

Mahallemiz var hepsinin Mahalle Muhtarı ve İhtiyar heyeti ile bire bir hergün  görüşmekteyiz halkımızın ihtiyaçlarını ve İsteklerini alarak bizlere iletiyorlar bizde öncelik sırasına koyarak çözüm getiriyoruz . Amacımız halkımıza Hizmet etmek öylede yapıyoruz,halkımız bizim başımızın tacıdır . Başkan Üstün Mahalle Muhtarlarımızın bizleri ziyaret etmeleri kadar tabi birşey yoktur ya onlar bize gelir ya biz onlara gideriz her zmana istişlare eder tek tek dileklerini kaydeder ayrıca zaman oldukça tüm muhtarlarımızla sürekli bir araya gelerek toplu olarak istişare ederiz . Başkan Rahmi Üstün sağlığım el verdikçe Halkıma hizmet etmeye devam edeceğim . 

PETEKLİ MAHALLE MUHTARI ERKAN SARIKOÇ 
Sürmene Petekli Mahallesi Muhtarı Erkan Sarıkoç yapmış olduğu kısa ve net açıklamada Sürmene Belediye Başkanımız Rahmi Üstün'e Mahallemize yapmış olduğu 2650 Metre Asfalt ve 2.000 Metre Beton yol için Mahalle Halkımız ,İhtiyar Heyetimiz adına çok çok teşekkür ediyoruz. Sarıkoç, kim mahallemize bir çivi çakarsa onun ayağına kadar gider teşekkürümüzü yaparız bu bizim için onur ve şereftir . Sarıkoç geldik başkanımızın hem çayımızı kahvemizi içtik hemde Mahallemiz adına yapılması gereken ne varsa tek tek masaya yatırdık hasbihal ettik.