Başkan Rahmi Üstün Oylum'da tarih Yazdı 
Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Sürmene İlçesinin 37 Mahallesinin en büyüğü ve Nüfus bakımından kalabalık olan Mahallesi Oylum Mahallesinde yol seferberliği devam ediyor. 

SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN;

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ,işimiz gücümüz millet halkımızın daha rahat daha güzel bir Sürmene'de yaşaması için gecemizi gündüzümüze kamış hizmet e devam ediyoruz. Oturmuyoruz boşa gezmiyoruz ,halkımıza hizmet etmek verdiğimiz sözlerini yerine getirmek için var gücümüzle 20 saat her gün çalışıyoruz. Ankara'dan sayın cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ,Bakanlarımız ve Milletvekillerimizinde gücünü alarak halkımıza daha güzel hizmet vermek için gerekirse uykusuz kalıyoruz. Bizlere Asfalt ve Betonlama çalışmalarımızda yardımcı olan Sayın Bakanımız Berat Albayrak,Süleyman Soylu,M,lletvekillerimiz,Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve daire amirlerine ayrıca Fen İşleri Müdürlüğümüzdeki mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim .

Oylum Mahallesindeki 70 Km'lik ana yol güzergahını baştan sona beton ve Asfaltla kaplamaya devam eden Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün 4.5 Yıllık hizmet süresinde Sürmene ve 37 Mahallesini şantiyeye çevirdi.  Üstün Oylum Mahallesine ayrı bir önem verdiği her hali ile belli oluyor Oylum Halkına sorduk Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'den ve Hizmetlerinden memnunmusunuz ;

OYLUM MAHALLE MUHTARI NİYAZİ AKYASAN 

 Sorumuzla ilk muhatap olan Oylum Mahalle Muhtarı Niyazi Akyasan nasıl memnun olmayalım görüyorsunuz Mahallemizde betonlama ve Asfaltlama çalışmaları sonbahar geldiği halde devam etmekte bu her yıl böyle Başkanımızdan ne istedikse Oylum Halkının yararına olan hemen aldık. Akyasan Başkanımız Rahmi Üstün'ün 4.5 Yıllık hizmet döneminde almış olduğumuz hizmet geçmiş dönemlerle asla kıyaslanmaz ,Allah Başkan Üstün'den razı olsun her hiçbir zaman kapısından bizi boş çevirmedi her istediğimiz hizmeti yerine getirdi. Akyasan Mahallemizde Sürmene Belediyesi Hem yeni yol çalışması yapıyor,hem Asfalt vede Betonlama hizmetini de beraberinde devam ettiriyor. Başkan Üstün'ün yol hamlesi Oylumda olduğu gibi 37 Mahallemizde de aynı ölçüde devam etmekte. Ayrıca Yayla yolumuzunda 4.5 Km'lik kısmınında betonlama işlemini yapmış bulunmaktayız .
OYLUM HAKINDAN NURETTİN ORTAHİSAR


Oylum Mahalle Halkından Nurettin Ortahisar; Oylum'a yapılması ne gerekiyorsa yapılıyordur . İmkanlar dahilinde yapılmaya devam ediliyor. Öncelikle ana yollarımız ve Mahalle ara yollarımız sırası ile devam etmekte .

SÜRMENE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ALİ AYDIN; 


Sürmene Belediye Meclis Üyesi Ali Aydın ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ü ve kendimizi çok başarılı buluyorum. 4.5 yıldan beri gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. 37 Mahallemizde Asfaltlama ve Betonlama çalışmalarımız devam ediyor. Aydın Ana yollarımızı yapmaya devam ettirirken Yayla yolumuza da 4.5 Km Asfaltlama ile 2 Km Betonlama yaptık. Sürmene'deki okullarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Doğal Gaz çalışmalarımız devam ediyor. İlçe Aydınlatmasını yaptık. Mahalle muhtarlarımızla birleşerek Yayla yollarımızı betonla kaplamaya devam ediyoruz. Yayla yollarımızın ve Mahalle içi Asfaltlama ve Betonlama çalışmalarımıza yardımcı olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya,Trabzon Valimize ,Trabzon Büyükşehir Belediyesine ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'e,Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu'na,Belediye Meclis Üyelerimize.Mahalle Muhtarlarımıza Fen İşleri Müdürlüğümüzde çalışan tüm personelimize teşekkür ederim . 
SÜRMENE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ EMRE SEYMEN;


Sürmene Belediye Başkanı Emre Seymen; Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve Ekibi çok başarılı,Başkan Üstün bütçe yönetimini çok güzel yapmakta Sürmene Belediyesinin düşen gelirlerini artırmakta çok becerikli. Trabzon Büyükşehir olduktan sonra 7 olan Mahalle sayımız 37 oldu. Makine parkımızı baştan aşağıya değiştirdik. Sürmene Belediyesinin makine parkı Trabzon İlçelerinin içinde en büyük ve yeni Makine parkını hazırladık. Sürmene'deki okulları yeniledik. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün çok başarılı Ankara'da tuttuğunu koparıyor . Sürmene'de doğal gaz hizmetini getirdi şehir merkezinde doğal gaz çalışmalarında sona yaklaştık inşallah bu yıl bitmeden 2018 yılı içinde Doğal Gazı yakmak için tüm gücümüzle Sürmene Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başkanımız Rahmi Üstün'ü çok başarılı buluyorum tam bir ekip şefi çalışmayı halka hizmeti seviyor .Ekip olarak sürekli sahadayız hizmetlerimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz halkımıza daha güzel hizmet verebilmek için gece gündüz sahadayız . Halkımız rahat olsun Sürmene için Başkanımızın çok güzel projeleri var sona yaklaştık Ankara'dan onayını aldı kendisi en kısa zamanda açıklayacaktır .