Başkan Genç, emekli olan personele plaket takdim etti
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediyeden emekli olan personele veda programı düzenledi. Başkan Genç, emekli olan personelin hepsini tek tek tebrik ederek bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür plaketi takdim etti.
Emekli olan personele seslenen Başkan Genç,  Ortahisar'ın daha yaşanabilir bir kent olmasında belediye personelinin çok büyük payının olduğunu söyledi.
"HEDEFLERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"
Başkan Genç emekli personele hitabında, "Ortahisar bugün daha yaşanabilir, daha modern, daha ferah bir hale gelmişse bu sizlerin sayesindedir. Hep birlikte birbirimize güç vererek Ortahisar'ımızı bugünlere taşıdık. Geldiğimiz noktayla yetinmeyeceğiz. Bundan sonra da mesai arkadaşlarımızla birlikte kentimizi her anlamda sosyal, kültürel, ekonomik ve altyapı anlamında daha ileri noktalara taşıyacağız. Zira bu görevi üstlenirken ortaya koymuş olduğumuz "Daha yaşanabilir bir Ortahisar" hedefini gerçekleştirme konusunda oldukça kararlıyız ve azimliyiz. Bunu da sizler gibi gece gündüz demeden fedakârca çalışan personellerimizle birlikte hayata geçireceğiz. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyeceğiz. Sizler emekli olsanız dahi bu ailenin mensupları olarak yaşamınıza devam edeceksiniz. Ne zaman bir sıkıntınız bir ihtiyacınız olursa hiç çekinmeden bunları bizlere söyleyebilirsiniz. Bizim görevimiz sizlerin sıkıntılarını, sorunlarını çözmek ve taleplerinizi karşılamaktır. Emekli olsanız dahi bundan sonra da dostluk ve arkadaşlık ilişkilerimiz devam edecek. Ortahisar ailesine mensup olmanın gereği budur." sözlerine yer verdi.
"EN İYİ HİZMETİ VERDİK"
Emekli olan personele sivil yaşamlarında mutlu ve sağlıklı bir hayat dileyen Başkan Genç, "Ortahisar'ın bugünkü hale gelmesinde emeği olan, kentimizin ve dönüşümü için fedakarca çalışan  belediye personelimiz için artık emekli olma vakti... Personellerimiz bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalarla ve harcadıkları alın teri ile emekliliği çoktan hak ettiler.  Mesai arkadaşlarımızla birlikte Oryahisar'a en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Geldiğimiz nokta hepimiz adına onur ve mutluluk verici bir noktadır.  Belediyemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Emeklilik hayatınızda başarılar dileriz. Eşinizle, çocuklarınızla, torunlarınızla mutlu ve sağlıklı günler dilerim. Emekliye ayrılsanız da her zaman belediyecisiniz ve belediyecilikten emekli olunmaz. Kapımız ve yüreğimiz her zaman sizlere açık. Hayırlı ve uğurlu olsun." diye konuştu.