Başkan Genç'ten Özel Eğitim Öğrencilerine Tam Destek 

Haber:  Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü ve Okul Aile Birliği Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti

.Başkan Genç'in makamında kabul ettiği Okul Müdürü Necati Yıldırım ve Aile Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genç'ten istedikleri desteği aldılar. Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'in eğitime verdiği desteği şehirde bilmeyen yok. Öyle ki Başkan Genç'ten eğitime destek için kapısını çalan her kim olursa olsun isteğini hemen oracıkta yerine getirerek eğitim öğretime karşı ne kadar hassas olduğunu göstermekte. Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği yöneticilerinin Başkan Genç'ten istediği Makine ve teçhizatların temini için Başkan Genç ,gerekli birimlere talimatları vererek Okul Müdürü ve Aile Birliğinin isteklerini yerine getirdi. Başkan Genç'e bu bağlamda teşekkür eden Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Necati Yıldırım ve Okul Aile Birliği Yöneticileri Başkan Genç ile hatıra fotoğrafı çektirerek mutlu bir şekilde makamdan ayrıldılar. 
Ziyaret Sonrası Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç şu kısa açıklamayı yaptı. 
AV.AHMET METİN GENÇ

Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Necati Yardım ve Okul Aile Birliği bizleri ziyaretleri ile mutlu etmiştir. Eğitim Öğretime desteğimiz sürecektir.