Bakan Soylu ,Yılın Kaymakamı Yazıcı'yı Göç politikaları Daire Başkanlığı'na Atadı 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Başarılı Kaymakam M Selami Yazıcı ,İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun çok önemsediği Göç politikaları daire başkanlığı görevine getirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Traafından Göç Politikaları Daire Başkanlığı Görevine getirilen Başarılı Kaymakam Yazıcı 2015 Yılında Şanlı Urfa Harran Kaymakamı iken yılın Kaymakamı Seçilmiş daha sonra bilgi işlem daire başkan yardımcısı iken ,müsteşarlık ve bakan yardımcılığı özel kalem müdürlüğü yaptıktan sonra şimdide İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tarafından Göç politikaları Daire Başkanlığı'na Atandı.  

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığında Başarılı olan Hemşehrilerini Bakanlığın Önemli noktalarına getirerek daha hızlı ve güzel hizmet vermeyi amaçlıyor.  Evli ve 2 Çocuk Babası olan m. Selami Yazıcı 2010 Yılında Atanmış olduğu Harran Kaymakamlığında Yapmış olduğu Üstün hizmetlerden dolayı Bölgenin sevilen kaymakamı olmayı başarmış  Bölgede 5 Yıl Kalmıştı. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ünde damadı olan Muhammet Selami Yazıcı Trabzon'un  Sürmene ilçesindendir .