Babasının vurarak öldürdüğü Genç toprağa verildi
Trabzon'da emekli albay olan babası tarafından silahla vurularak öldürülen Oğuz Hacımürtezaoğlu toprağa verildi.

Ortahisar ilçesi İnönü Mahallesi İlk Adım Sokak'taki evinde çıkan tartışma sonucu babası Oktay Hacımürtezaoğlu tarafından annesi Ayşe Hacımürtezaoğlu (55), kardeşi Büşra Hacımürtezaoğlu (24) ile silahla vurulan ve hastanede hayatını kaybeden 22 yaşındaki Oğuz Hacımürtezaoğlu için Of ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Hacımürtezaoğlu'nun cenazesi Çarşıbaşı Büyük Camisi'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, MHP OF İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz

siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Öte yandan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün akrabası olan ve bir hastalık nedeniyle hayatını kaybeden İzzet Küçükakyüz için de aynı camide cenaze töreni düzenlendi.

Orgeneral Küçükakyüz, her iki cenaze törenine de katıldı.

Oğuz Hacımürtezaoğlu'nun ​Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Ortahisar ilçesi İnönü Mahallesi İlk Adım Sokak'taki bir apartmanın 8. katında oturan emekli albay Oktay Hacımürtezaoğlu ile eşi Ayşe Hacımürtezaoğlu, kızı Büşra Hacımürtezaooğlu ve oğlu Oğuz Hacımürtezaoğlu arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine Oktay Hacımürtezaoğlu, silahla eşi, oğlu ve kızını yaralamıştı.

Yaralılar, Trabzon'daki hastanelere kaldırılmış, durumu ağır olan Oğuz Hacımürtezaoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Oktay Hacımürtezaoğlu ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince olay yerinde gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı