CHP'nin Türkiye Cumhuriyetini itibarsızlaştırmaya yönelik siyaset yaptığını ifade eden Milletvekili Ayvazoğlu "CHP’nin, normal koşullarda bir ihtimal devlet yönetmeye talip birilerinin yapmayacağı şekilde hedefine devleti, Türkiye Cumhuriyetini koyan, Türkiye Cumhuriyetini itibarsızlaştırma, devleti gayrimeşru gösterme üzerine kurulu yeni stratejisinden dün Trabzonumuz da nasibini almış."dedi. 


CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in de Trabzon'a nifak tohumu ekmek amacıyla geldiğinin altını çizen Milletvekili Ayvazoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: 
"CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel adeta fitne saçıp, nifak kusmuştur.
İstiklal caddesi katliamcılarını değil, Karkamış’da 5 yasındaki bebeyi roketatarla havaya uçuran alçakları değil, gecesini gündüzüne katarak bu hain saldırılara karşı koyan, devletin ilgili bakanını hedef almıştır.
Terör örgütlerine, uyuşturucu kartellerine vurulan her darbe bunları acıtıyor gibi saldırıyorlar İçişleri Bakanlığına, Polisimize, Askerimize. Bakan bey oralara vurdukça ses bunlardan geliyor."


2023'ün Türkiye'de milli devleti koruma seçimi olduğunu vurgulayan Milletvekili Ayvazoğlu"Tekrar tekrar anlıyoruz ki; 2023 seçimleri hergün biraz daha küresel koalisyonlara karşı Türkiye’de milli devleti koruma seçimlerine dönüşüyor. Fakat çok net; Türkiye’yi zafiyete düşürme hesaplari artık tutmaz. Türkiye dün`ün Türkiyesi değil. Hadi başka kapıya!" ifadelerini kullandı.