ARAKLI'DA KAN DONDURAN REZİLLİK 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 
Allah'ınızdan korkmadınızmı Bu nasıl mide ,Günlerdir yazmamak için kendimi zor tuttum bu iğrenç ama kan donduran Rezillik artık bardağı taşırdı.Geçtiğimiz hafta Araklı’da yaşanan 16 yaşındaki erkek çocuğu H.U ile Eşcinsel ilişki olayında Araklı'da bir kişi daha tutuklanarak Ceza evine gönderildi.
Geçtiğimiz hafta Olayla ilgili iki kişi tutuklanış H.U’nun ifadesi ve telefon kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri H.U yu tehdit ve şantaj yoluyla yaklaşık iki yıldan beri yaşanan eşcinsel ilişkiye çok sayıda kişinin katıldığını tesbit etmiş ve bu kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için devreye giren özel görevli polisler dün Araklı Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünde çalışan S.C. nin H.U ile olan telefon kayıtlarına ulaştı. Sosyal medya facebook’taki mesajlaşmaları da tespit eden polisler S.C’yi göz altına aldıktan sonra mahkemeye çıkarttı. Mahkemeye çıkartılan S.C. tutuklanarak bahçecik cezaevine gönderildi. Polis H.U’nun ve tutukluların verdiği ifadeler doğrultusunda söz konusu olan yaklaşık 50 kişilik listedeki diğer isimleri tespit etmeye çalışıyor.
Bu iğrenç olaya karışan kişiler arasında ilçe dışından Esnaf Doktor ve Eğitim görevlilerinin de olduğu ilçede vatandaş arasında dilden dile dolaşıyor