Akçaabat iftarda buluştu
Haber : Muzaffer Beşinci   www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Akçaabat’ta düzenlediği iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Akçaabat sahil alanında icra edilen program Büyükşehir Belediyesi Kanuni Mehteran Takımının konseri ile başladı. İftar öncesinde tüm masaları tek tek gezerek hemşehrileri ile görüşen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftar sonrasında yaptığı konuşmada katılımlarından ötürü Akçaabatlılara teşekkür etti. Gümrükçüoğlu, “Bu mütevazı iftar sofralarında dünyaya gerekli mesajı veriyoruz. Tüm dünyaya nasıl birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösteriyoruz” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Akçaabatlıları bayramın ikinci gününde Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleştirilecek olan bayramlaşma törenine davet etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar da konuşmalarında Başkan Gümrükçüoğlu’na ilçelerdeki iftar organizasyonlarından ötürü teşekkür etti. Günnar, “Her sene 18 ilçemizde Ramazan’ın neredeyse 30 günü şehit yakınlarımız, gazilerimiz, muhtaçlarımız ve halkımızla beraber bu güzel organizasyonu gelenek haline getirdiler. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu. Günnar, “Buraya katılımınızdan dolayı büyük bir onur duyduk. Allah eksikliğinizi vermesin. 15 Temmuz gecesi de halkımız bir çağrı ile sokakları doldurmuştu. Türkiye’nin üzerinde büyük bir oyun oynanıyor. İstedikleri kadar oynasınlar. Biz Türk milleti olarak kuzeyiyle güneyiyle doğusuyla batısıyla, Allah’a tam inanmış olarak Yüce İslam davasıyla; tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet anlayışından ayrılmadan mücadelemize devam edeceğiz. Dünyanın neresinde bir mazlum varsa yanlarında olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Akçaabat’ta düzenlenen iftar programında AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Kaymakamı Sonel Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.