Suriyelilerin bebek bezine dahi para verdikleri iddiası Devletimizin tüm vatandaşlarımıza sağladığı desteği istismar etmektir. 

Bebek bezi değil hasta alt bezi, 2 yaşını geçmiş ve sağlık kuruluşundan rahatsızlığı ile ilgili aylık heyet raporunu ibraz eden Türkiye toprakları üzerinde yaşayan tüm insanlarımıza hasta alt bezi ödemesi yapılmaktadır.

Bu detayı bile bile ‘Suriyelilere çocuk bezi’ diyerek ırkçılık yapmak insani değildir. 

Şehir Hastanesi

Bölgesel bir sağlık kompleksi olarak yapımına devam edilecek olan Şehir Hastanemiz 24 Kasım 2022 tarihinde tekrar ihalesi yapılacak, giderleri ise tamamen kamu kaynakları ve merkezi bütçeden karşılanacaktır. Sayın Özel’in Şehir Hastanesi ile ilgili iddiaları asılsızdır.

Utanın…

Türkiye’nin başta Savunma sanayii olmak üzere yerli ve milli tüm unsurlarıyla bölgesel ve küresel dengeler bozup yeni dengeler kurduğu bu kritik eşikte Türkiye Cumhuriyetinin terörle mücadelesine destek vermemek Hükümete saldırmak, teröre hizmet etmek demektir. Sayın Kaya’ya iletiyorum sorularımı, Genel Başkanınız YPG’nin terör örgütü olmadığını dile getirdiğinde utandınız mı?
 Genel Başkanınızın YPG’mi bize saldıracak sözlerinin ardından Gaziantep Karkamış’a saldırısı sonrası hiç utandınız mı?

Bir tek şehidimizin kanı yerde kalmasın diye yapılan sınır ötesi harekatlarımızı görünce teskereye hayır oyu verdiğiniz için utandınız mı?

Selahattin Demirtaş’a Bakanlık verilebilir sözlerinin ardından ilgili CHP’lilerin adına utandınız mı? 

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya yönelik kirli iftiraların karşılığında tekraren şunu dile getirmek isterim, kim ki hükümetimize cari açığını kara para ve uyuşturucu ile kapatmaya çalışıyor iddiasında bulunuyor ve ispat edemiyor ise şerefsizdir.

PKK kanallarına çıkıp hükümetimizi eleştirip ardından Trabzon’a gelip basın toplantısı yapmak hangi aklın tezahürüdür..

Sayın Özel…

“Çapsız” ifadelerini kullandığınız Davutoğlu ve Madımak katili dediğiniz Karamollaoğlu ile aynı masada oturan bir Genel Başkan’ın altında görevinizi yapmaya çalışmak sizlere neler hissettiriyor? 

Size göre YPG bir terör örgütü müdür? 

4-6 yaş arasında Kur’an Kursu eğitimi alan evlatlarımız ve aileleri için yaptığınız Ortaçağ Zihniyeti benzetmesini Trabzon’da gerçekleştirdiğiniz basın toplantısında da dile getirseydiniz teşkilat mensuplarınız alkışlayacak mıydı merak ettim doğrusu..

Nitekim Trabzon bu konuda oldukça hassas bir konumda yer almakta. Küçük yaştan itibaren evlatlarının Kur’an-ı Kerim’in ahlak ve terbiyesiyle yetişmesini tercih eden vatandaşımıza böylesine çirkin bir yakıştırmayı Trabzon’da yapamazdınız…

 AK Parti İktidarında Trabzon’umuzun Gelişimi 

Karadeniz’in Lokomotifi olarak nitelendirilen Trabzonumuz için Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2022 Ocak ayında şehrimize gerçekleştirmiş olduğu ziyaret sırasında 2 Milyar 309 Milyon lirayı geçen 95 eser ve hizmetin açılışını gerçekleştirmiş ve son 21 yılda yapılan toplam yatırım tutarı ise 45 Milyar TL’yi aşmış durumdadır. Cumhuriyet tarihinde bu denli büyük yatırımların odak noktası olmayan Trabzonumuz’a son 21 yılda verdikleri destek için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili tüm Bakanlarımıza şehrimiz adına şükranlarımı sunuyorum.