BAŞKAN GÜRSOY İLE YATIRIM ADASI GÖRÜŞÜLDÜ

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Başkan Gürsoy, Çelebi ve yetkili kurullara, yeni görevleri nedeniyle hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette ayrıca Arsin sınırları içinde yapımı planlanan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin son durumu ve projeyle ilgili gelecekte yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.  Başkan Çelebi, ziyaret nedeniyle Gürsoy’a teşekkür etti.

ÇELEBİ VE ADIYAMAN PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Çelebi’ye ve yönetim kuruluna yeni görev döneminde başarı dileklerini ileten Adıyaman, TTSO’nun yürütülen projelerde önemli bir paydaş olduğunu ifade ederek, “Bu işbirliğinin artarak süreceğine inanıyorum. DOKA olarak bölgemizin kalkınması, iş dünyamıza yeni olanaklar yaratılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. TTSO Başkanı Çelebi de Adıyaman’a ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

MHP HEYETİ TTSO’DA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve yönetim kurulu üyeleri, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Tarım, Çelebi ve arkadaşlarına görevlerinde başarı dileklerini ileterek, “Ülkemizin ve ekonomimizin ilerlemesinde iş dünyamıza büyük görev düşüyor. Bu anlamda TTSO üyesi iş insanlarımızı da üretime, ihracata, istihdama verdikleri katkılar nedeniyle kutluyorum. El birliğiyle ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi. Çelebi de ziyaret nedeniyle MHP heyetine teşekkür etti.

DEVA PARTİSİNDEN ZİYARET

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Çiçek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, başta ekonomi olmak üzere son gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ARSİN HEYETİ TTSO’DA

Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ, Arsin Nüfus Müdürü Sadık Aktaş, Arsin Tarım Müdürü Şenol Gürkan ve Arsin Sağlık Merkezi Başhekimi Dr. İbrahim Erbay, TTSO’yu ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş ile görüşen Arsin heyeti her türlü projede işbirliği vurgusu yaptı.

TÜRKAV’DAN ZİYARET

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti.

ARTVİNLİLER DERNEĞİNDEN ZİYARET

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

NASIL BİR EKONOMİ GAZETESİNDEN ZİYARET

Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Trabzon Temsilcisi Osman Şişko, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve Meclis Başkan Yardımcısı Emriye Hülya Ulusoy’u ziyaret etti. Ziyarette, son ekonomik gelişmeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİNDEN ZİYARETLER

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden iş dünyası temsilcileri, yeni görevleri nedeniyle hayırlı olsun dileklerini iletti, yeni görev döneminde başarılar diledi. Çelebi, TTSO’ya ziyaretleri nedeniyle Fatih Çebi, Zafer Olgun, Zeliha Olgun, Hasan Çebi, Mehmet Aygün, Mehmet Atmaca, Hasan Yazıcı ve Murat Ceylan’a teşekkür etti.