GÜMRÜK VE DIŞ TİCARET KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ

Doğu Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Halil Şaşmaz ve Trabzon Gümrük Müdürü Tevfik Erbay, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu. Şaşmaz, Trabzon ve bağlı illerdeki gümrük faaliyetleri konusunda bilgi verdi ve yapılan çalışmaları anlattı. TTSO Başkanı Çelebi, havalimanındaki yolcu sayısı ve ticaretteki yük miktarı bakımından Trabzon gümrüklerinin yoğun şekilde çalıştığını belirterek, gümrük personeline çalışmalarında başarılar diledi.


MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN ZİYARET

Trabzon Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Cüneyt Hayal ve yönetim kurulu üyeleri, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti. Hayal’in odadan beklentilerini aktardığı Başkan Çelebi, “Muhasebeci ve mali müşavirler iş dünyası olarak en yakından çalıştığımız meslek gruplarından biri. Özellikle sicil işlemleri ve diğer hizmetlerin daha hızlı yürütülmesi için yeni düzenlemelerimiz olacak. Bu konuda meslek odamızla işbirliği halinde çalışacağız” diye konuştu.

KOÇ’TAN ZİYARET

Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Koç, iş dünyasının içinde yer alan biri olarak ticaret ve sanayi o5dalarının şehirler için önemine vurgu yaparak, “Sizlerin de Trabzon ve ülkemiz için önemli çalışmalar yapacağınıza inancım tamdır” ifadesini kullandı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de ziyaretleri ve iyi dilekleri için Koç’a teşekkür etti.

“SAĞLIK TURİZMİNE ÖNEM VERİYORUZ”

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç ve Müdür Yardımcısı Saadet Gülbay, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Çelebi, sağlık turizmine özel önem verdiklerini belirterek, “Trabzon, çok önemli bir sağlık altyapısına ve değerli hekimlere sahip bir il konumunda. Bu tesislerimizin sağlık turizminde daha etkin biçimde kullanılmasını amaçlıyoruz. Bu konuda çeşitli çalışmalarımız olacak” ifadesini kullandı.

ZİRAAT BANKASINDAN ZİYARET

Ziraat Bankası Trabzon Bölge Yöneticisi Mithat Altuntaş ve Şube yöneticisi Abdullah Aygün, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Altuntaş, Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerine yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti.

“KALİTELİ TESİSLERLE KONAKLAMA KAPASİTEMİZİ ARTIRMALIYIZ”

Trabzon Oteller Birliği Başkanı Mustafa Dündar, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Dündar, Trabzon’da kaliteli hizmet verilen turizm tesislerinin sayısının artırılması gerektiğini söyledi. Dündar, otellerin yaz döneminin yanı sıra kış döneminde de doluluk oranının artırılması için çalışmalar yaptıklarını belirterek, özellikle fuarlara katılım sağlamaya çalışacaklarını vurguladı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de her yıl daha fazla turistin geldiği Trabzon’da konaklama kapasitesinin kaliteli tesislerle ve kaliteli hizmet anlayışına sahip olarak artırılması gerektiğini, bu konuda yerli ve yabancı yatırımcıların önünü açmak için oda olarak her türlü desteği verebileceklerini vurguladı.

MISIRLI YATIRIMCILAR ÇELEBİ İLE GÖRÜŞTÜ

Trabzon’da turizm ve konaklama sektöründe yatırım yapmak isteyen Mısırlı işadamları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ile bir araya geldi. Çelebi, Trabzon’a yerli yatırımcılar kadar yabancı yatırımcıların da ilgisinin büyük olduğunu ve yatırım yapmak isteyen herkese yardıma hazır olduklarını vurguladı.