Trabzon'da Dolmuşa Zamlı Tarife Onaylandı 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com Trabzon Otomobilciler ve Şoförler Odası tarafından, TESOB’a sunulan zam teklifi kabul edildi. 5  yapılan UKOME toplantısından sonra zammın yürürlüğe girdi. Yeni zamlarla birlikte Trabzon’da sivil dolmuş ücretleri 2,5 TL, öğrenci ise 1.75 kuruş oldu.
 Trabzon Şoförler ve Otomobilciler  Odası, akaryakıt ücretlerinin artması ve geçen yıl zam yapılmamasını gerekçe göstererek, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (TESOB) dolmuş ücretlerine yüzde 25 zam yapılması için teklif sunmuştu. Sunulan teklif ilk olarak kabul edilmezken, TESOB son yaptığı toplantıda Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasının mesafelere göre olan teklifini kabul etti. 
MESAFEYE GÖRE FİYAT 

Kabul edilen teklife göre Trabzon’da 2 TL olan dolmuş ücretleri yüzde 25 zamla birlikte 2,5 TL olacak. Öğrenci ücretlerinde 1,5 TL’den 1.75 kuruşa oldu. Ancak zam oranları mesafeye göre de değişimler gösterebilecek. Daha kısa mesafelerde zammın daha düşük bir fiyatlandırma ile yansıtalacağı kaydedildi

  DOLMUŞA ZAMMI TRABZON BÜYÜKŞEHİR ONAYLADI

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakan Usta, bu akşam yapılan zammı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve UKOME'ye onaylatarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eski Çalışma Binası Önünde Şoförler Odası Yönetim Kurulu ile Birlikte fotoğraf çektirerek Şükürler Olsun Zammı Onaylattık dedi. Başkan Usta zammı,  sivil 2,5 TL, öğrenci de 1.75 TL olarak açıkladı. Başkan Usta'nın Zammı Onaylatmasından sonra yapmış olduğu açıklama aynen şöyle 


TRABZON ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI

BAŞKANI ÖMER HAKAN USTA 

YOĞUN UĞRAŞ VE GAYRETLERİMİZ SONUCU ŞEHİRİÇİ VE DİĞER TARİFE TALEPLERİMİZ ONAYLANMIŞTIR. BAŞTA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE GÖSTERMİŞ OLDUĞU HASSASİYETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.