Gerçek Bir Başarı Hikayesi ''Halis Özgüneş''

Seyyar satıcılıkla sektöre ilk adımını atan Halis Özgüneş, 32 yıllık Ticaret hayatına yeni bir halka daha ekledi. Akçaabat Akçakale’deki yeni showroomu hizmete açan Özgüneş, ülke genelinde binlerce firmaya hizmet vermekte. Özgüneş Akçakale'deki showroomu'nda kesinlikle perakende satış yapmıyor sadece toptan alışveriş yapacak müşterilerine hizmet veriyor. Dişini tırnağına katarak bugünlere gelen Halis Özgüneş bir başarı destanı.. 1996 yılında kurulan Özgüneş firmasında çevreye güven ve kalite veren Halis Özgüneş Firmasında  toplamda 350  personel çalıştırarak hem ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor hemde istihdama büyük destek sağlıyor.

İŞ KURMAK İSTEYENLER ÖZGÜNEŞ'E UĞRAMALI 

Özgüneş Şirketinin Kurucusu Halis Güneş, Ordu Ünye’den 24 sene önce Trabzon’a göç ettiğini ifade ederek, “O zamanlarda el arabasıyla Moloz ve çevresinde seyyar satıcılık yapıyordum. Dişimi tırnağıma katarak bugünlere geldim. 4 mevsim 4 fuar etkinliklerine imza atıyoruz. Biz 5 kardeş 32 yıldır birlikte çalışıyoruz. Özgüneş Okuyan nesle büyük önem veriyor eğitime katkı sağlamak için elinden geleni yapıyor. Özgüneşi dinledikçe hayat hikayesini öğrendikçe diyoruzki Halis Özgüneş'in hayatı Üniversitelerin ekonomi bölümlerinde ders olarak okutulmalı .Yatırım yapacak iş kuracak insanın Halis Güneş'i birkez olsun dinlemeli fikirlerinden ilham almalı. 
ASLA PERAKENDE SATMIYORUZ 
Akçakale'deki Özgüneş  showroomunda 5 tane yolcu asansörü, 2 tane yük asansörü var, 4 bin metre otopark, etrafımızda geniş rahat. Bugün trafikte hiç bir sorun olmayacaktır. Gelen müşterilerimizin rahatlıkla araçlarını otoparka çekip, üst katlara çıkabilir. Bugün 100 bine yakın çeşidimiz var bu binamızda. Kapının girişine yazdık. Perakende satışımız yok. Fabrikaların bize desteği, sadece bu işi yapan bakkal, market, kırtasiye vs.. bu gibi firmalara sunmamız gerekiyor. Asla perakende satış yapmıyoruz. Perakende alacak dostlarımız bizim verdiğimiz her bölgede dostlarımız var onlardan alabilirler. Bize gelecek olan müşterilerin şuna dikkat etmesi lazım. Özgüneş toptan sattığını bilmesi lazım.

ÖZGÜNEŞ ; A TAKIMIMA GÜVENİYORUM 

Her firmanın bir istişare kadrosu vardır. Biz Özgüneş ailesi olarak da bu istişare kadrosunun her zaman olduğu gibi bilgi birikimi ve düşüncesini dinleyip ticaretimize daha güven katmasına, ben değil bizler düşüncesi ile ticaretimizi devam ettirmemiz gerektiğine, duygu ve düşüncemizi bu günlerde paylaşmamızın daha iyi olacağına inanmaktayım.  Bu vesile ile önce tüm alım yapan müdürlerime ve tüm personelime teşekkür eder bu güne kadar bu günlere gelmemize vesile olan destek veren tüm çalışanlarımıza ve dostlarımız dahil olmak üzere herkese teşekkür ederim .