Yeşil-beyazlı ekibin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, anlaşmanın 1+1 yıllık olduğu duyuruldu.

Bursaspor Haberleri 24 Ağustos 2021, 11:29:46, Güncelleme: 24 Ağustos 2021, 12:42:37
Son dakika haberi: Bursaspor Fatih Tekke ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı

ORHAN ÇIKRIKÇI
Bursaspor, teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile anlaştığını sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu.

SALİH TEKKE
Fatih Tekke'nin yardımcılıklarını Orhan Çıkrıkçı,Salih Tekke ve Ahmet Yılmazer yapacak.
Bursaspor, 2021-2022 sezonunun ilk haftasında sahasında Adanaspor'la 1-1 berabere kalmasının ardından Teknik Direktör Mustafa Er ile yollarını ayırmıştı. Mustafa Er'in istifası sonrası idmanlar Antrenör Ali Aköz gözetiminde gerçekleşirken, Bursaspor'dan yapılan açıklama ile teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu.

AHMET YILMAZER
Bursaspor'dan yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:
"Teknik Direktörlük görevi için Fatih Tekke ile 1+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."
43 yaşındaki Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerine Kayseri Erciyesspor'da başladı. Boluspor, Manisaspor ve Denizlispor'u çalıştıran Fatih Tekke, son olarak İstanbulspor'da görev yapmıştı.





