TÜRK KIZILAYI SÜRMENE GENÇLİK KOLLARI ÖĞRENCİLER İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ DÜZENLEDİ !


Haber ve fotoğraflar: Muharrem Altıntaş / www.trabzonhaber24.com


Her geçen gün çalışmalarına, eğitimlerine ve toplantılarına bir yenisini ekleyen Türk Kızılayı Sürmene Gençlik Kolları Sürmene ve Of KYK yurdu öğrencilerini bir araya getirerek toplantı yapıp kısa bir eğitim verdikten sonra eğlence düzenledi.


Türk Kızılayı Sürmene Gençlik Kolları Başkanı Alay Sekban’ın İstanbul’da düzenlenen Kızılay Türkiye Gençlik Zirvesi hakkında bilgi verdikten sonra, yapılan projeleri öğrencilerin ve gönüllülerin aklında fikir oluşturmak amaçlı anlattı. Sonrasında ise şarkılar söylendi, çiğ köfte ve pasta yiyildi ve birlikte oyunlar oynandı. Öğrencilerin kaynaşıp, tanışmasıyla Türk Kızılayı Sürmene Gençlik Kolları bir adım daha atmış oldu ve öğrencileri birlik ve beraberlik mesajıyla Türk Kızılayı çatısı altında toplamayı başardı.


Önümüzdeki günlerde çevre ilçelerde sırasıyla ilköğretim, lise ve üniversite öğrencilerine eğitim verecek olan Türk Kızılayı Sürmene Gençlik Kolları, Türkiye’nin geleceği olan gençlerle bağlarını sıkılaştırarak Türk Kızılayı gönüllüsü olmanın yarattığı hisleri bir bir öğrencilerin içine işlemeye devam edeceğe benziyor.


Ayrıca Türk Kızılayı Sürmene Gençlik Kolları Başkanı Alay Sekban gecenin sonunda toplantının yapımında destek olan, emeği geçen Oğuzhan Efendioğlu'na ve Dursun Sürmen'e teşekkür etti.