TRABZONLU DEDE BİR HİÇ UĞRUNA KATİL OLDU !

TRABZON’DAN İstanbul’a 3 gün önce torununu hastaneye yatırmak için giden Ahmet Ö. (64) yol verme kavgası yaşadığı bir şahsı tabanca ile öldürdü. D-100 Karayolu Maltepe Mevkii’nde 67 TU 091 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet Yiğit’le (26) tartışan Ahmet Ö. bir süre sonra Zonguldak plakalı aracın önünü kesti.

Hastasının Tedavisi İçin Gitti, Katil Oldu

KIZKARDEŞİ Fatoş A.’nın kullandığı 34 KJ 476 plakalı jeeple birlikte karayolunda diğer aracın önünü kesen Ahmet Ö. araçtaki Caner Karagöz (69) ve yanındaki Ahmet Yiğit’e ateş açtı. Göğsünden yaralanan Yiğit, kaldırıldığı hastanede hayatını yitirdi. Olayın ardından kaçan Ahmet Ö. ile kızkardeşi ile birlikte yakalandı.

Polis Olayın Trafik Tartışması Yüzünden Yaşandığını Doğruladı

SALDIRGAN Ahmet Ö. polise verdiği ifadede torununu hastaneye yatırmak için Trabzon’dan bir gün önce İstanbul’a geldiğini ve ilgili şahıslarla trafik tartışması yaşadığını söyledi. Ahmet Ö.’nün, “Ateş etmeyecektim ama elime saldırınca silah ateş aldı” dediği öğrenildi. Polis olayın trafik yüzünden yaşanan tartışmadan kaynaklandığını belirledi.

İSTANBUL’DA D-100 Karayolu Maltepe mevkisinde dün Caner Karagöz yönetimindeki 67 TU 091 plakalı otomobilin önü, Fatoş A.'nın kullandığı 34 KJ 476 plakalı cip tarafından kesildi. Cipten inen Trabzonlu Ahmet Ö., (69) araçtaki Karagöz ve yanındaki Ahmet Yiğit'e (26) ateş açtı. Göğsünden yaralanan Yiğit, kaldırıldığı Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştıma Hastanesinde öldü. Olayın ardından kaçan Ahmet Ö. ise evinde cipi kullanan kız kardeşi Fatoş A. ile birlikte yakalandı. Meydana gelen silahlı saldırı olayının trafik tartışması sonucu meydana geldiği belirtildi. Polis saldırıyı gerçekleştiren Ahmet Ö. (64) ve aracı kullanan kardeşi Fatoş A.'yı olay sonrasında evinde yakaladı. Ahmet Ö.'nün polise bir gün önce Trabzon'dan torununu hastaneye yatırmak için gittiğini belirterek, "Ateş etmeyecektim ama elime saldırınca silah ateş aldı" dediği öğrenildi.

Polis tarafından olayla ilgili yapılan araştırmada olayın trafik tartışması yüzünden meydana geldiğini tespit etti. İki araçta bulunan kişilerin olaydan bir süre önce seyir halindeyken birbirleriyle tartıştıkları öğrenildi.