SÜRMENE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN !


Haber : Muharrem Altıntaş   www.trabzonsurmene.com



Sürmene Sanayici ve İş Adamları Derneği kuruluş aşamasını tamamlayarak ilk toplantısını Sürçaysan A.Ş’de yaptı. Yapılan ilk toplantıda ise görev dağılımı yapıldı. Görev dağılımında Sürmene Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanlığına ÇAYSİAD Genel Başkanı ve Sürçaysan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Üstün, yardımcılığına ise Bilgin Bitkicilik ve Sigortacılık’ın sahibi Kenan Bilgin ve Azizoğlu Petrol’un sahibi Hüseyin Azizoğlu seçildi.

İlk toplantısını bugün yapan Sürmene Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin 49 üyesi bulunmakta. Dernek Yönetim Kurulu ilk toplantısında ilk kararlarını aldı. Bu kararların başlıcalarından biri ise siyasi parti teşkilatlarını tek tek gezerek belediye encümenlik kontenjanlarında Sürmene’ye yatırım yapan sanayici ve iş adamlarının belediye encümeninde yer verilmesi olacak.  Daha sonra Sürmene Kaymakamı, Sivil Toplum Örgütleri, Jandarma ve Polis Teşkilatı ziyaret edilecek, daha sonrasında ise Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ziyaret edilecek.

Ayrıca Sürmene Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Rahmi Üstün “Derneğimizin varoluş amacı, varını yoğunu Sürmene’de tutan, yatırımını Sürmene’ye yapan sanayici ve iş adamlarının Sürmene yönetimine ve varoluşuna katkı sağlamasıdır. Bunun için dernek olarak elimizden geleni yapacağız. Hedeflerimizden biri ise başlangıçta 49 üyesi olan derneğimizin üye sayısını artırıp sanayici ve iş adamlarını birlik ve beraberlik arasında tutabilmektir. “ dedi.



Toplantı sonrası dernek üyeleri ve yöneticileri hep birlikte Sürçaysan A.Ş’de yemek yedi, çay içti ve açık havada sohbet etti.