SÜRMENE HALKI SAĞLIĞINI GERİ İSTİYOR...!

Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonsurmene.com

Trabzon Sürmene Devlet Hastahanesi bu günlerde Doktorsuzluktan Sürmene Halkına Hizmet veremez oldu. Bizleri Telefonla arayan vatandaşlar Hastalarımızı Trabzona ve Çevre İlçelere taşımaktayız. Bu nasıl iştir koca Sürmene Devlet Hastahanesine Çevre İl ve İlçelerden Hasta akını yaşanırken şimdi ise Doktor yokluğundan siyasilerin basiretsizliğinden artık Çevre il ve ilçelere hastalarımızı bizler taşınmaktayız. Bu bizi hem ekonomik hemde sosyal olarak yaralamaktadır. Artık siyasilerimizden Doktor açığına çare bulmalarını istiyoruz, yoksa seçimde kimse bizim karşımıza oy almaya gelmesin diyerek serzenişte bulundular.
Sürmene Halkının İstekleri kısaca şu şekilde. Hastanemiz bizim en önemli değerlerimizdendir. Onun hizmetinin doğru ve kaliteli olması bizim sağlığımızı doğrudan etkilemektedir. Bu nedenle Hastanenin fiziki eksikliklerinin giderilmesi yanında Hekim eksiklikleri de giderilmelidir. Hastanemizde K.B.B - ORTOPEDİ - GÖZ - ÜROLOJİ - Hekimlerine sürekli ihtiyaç duyulmaktadır. Aynı zamanda devamlı (kadrolu) bir Çocuk doktoru, Psikiyatri doktoru HASTANENİN olmazsa olmazlarındandır.
Hastane yönetiminden memnunuz, ellerinden geleni yapmaktadırlar. Fakat yukarıdaki branşların olmaması eminizki hem biz vatandaşların hemde hastane yöneticelirinin sıkıntılarını artırmaktadır.
Bu konuda Siyasilerimizden, İl yöneticilerimizden acilen destek bekliyoruz.