Fındıklı ilçesinde yolcu olarak aracına aldığı kişinin bıçaklı saldırısına uğradığı öne sürülen taksi şoförü yaralandı.

Fındıklı taksi durağına bağlı olarak taksi şoförlüğü yapan Murat Akdemir'in kullandığı 53 T 5031 plakalı taksiye binerek arka koltuğa oturan M.U, Pazar ilçesinin Melyat mevkisine gitmek istedi.

Daha sonra Akdemir'den aracı Çamlıhemşin yoluna sürmesini isteyen M.U, bıçakla Akdemir'e saldırdı. Taksiyi durdurarak M.U. ile bir süre mücadele eden Akdemir, elleri ve yüzünden yaralandı.

Olay yerinden kaçarak kurtulan Akdemir, Kaçkar Devlet Hastanesine gitti. Akdemir, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olayın ardından çalışma başlatan güvenlik güçleri, M.U'yu Ardeşen ilçesinde yakaladı.

Akdemir, sabaha karşı taksi durağına gelen M.U'yu aracına aldığını, Melyat mevkisine gitmek isteyen M.U. ile gidilecek güzergah konusunda tartıştıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Onun istediği güzergahtan yola devam ettim ancak hareketlerinden şüphelendim ve dikkat etmeye başladım. Birden üzerine atladı, bıçak salladı, ağzımı kesti. Boğuşurken bıçakla ellerime vurdu. Ondan sonra bıçakla göğsüme vurmaya çalışırken elini yakaladım. Elini çevirip bıçağı yan koltuğa sapladım. Ne istediğini sordum, 'Para vereyim. Her şeyi vereyim, bırak gideyim' dedim. Şahıs 'Ben hastayım, zaten öleceğim. Sen de benimle öleceksin' dedi. Daha sonra kaçarak kurtuldum."