ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI ÖĞRENCİLER YARALANDI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde öğrenci servis minibüsü ile bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 öğrenci yaralandı.

Kaza sonrası yaralanan öğrencileri hastaneye sevk edilmesi gerekirken Okula Gönderilmeleri Velileri isyan ettirdi. 
 
Sabah saat 07.30 sıralarında Yıldızlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hamza Ş. İdaresinde 61 S 3193 plakalı öğrenci servisi minibüsü seyir halindeyken kavşakta aniden önüne çıkan Bircan Y. yönetimindeki 61 DY 826 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası minibüste bulunan öğrenciler panik ve korku yaşadı.
 
Servis minibüs şoförü kazaya ilişkin tutulan kaza tutanağının ardından ambulans çağırmadan öğrencileri başka bir servis aracı ile Akçaabat Yıldızlı Anadolu Lisesi’ne bıraktı.
 
Kaza sonrası okula bırakılan öğrencilerden bir kaçının derste aniden rahatsızlaşması ve durumu öğretmenlerine anlatması üzerine öğretmenler kendi aracı ile öğrencileri hastaneye kaldırdı. Aşırı karın ve baş ağrısı üzerine  Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde kaldırılan 5 öğrenci tedavi altına alınırken, şiddetli karın ağrısı şikâyeti üzerine iç kanama şüphesi bulunan M.K adlı kız öğrenci ise ambulans ile KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.