KURUKIZ'DAN TBMM BAŞKAN VEKİLİ HAMZAÇEBİ'YE HEMŞEHRİLİK BERATI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız’ında hazır bulunduğu Kasımağzı mahallesi eğitim gecesine katılan seçkin davetliler yöresel sanatçılardan derlenen sanatçılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

 Kapanışın Zeynep Başkan tarafından yapılan bir birinden güzel türküleri seslendirmesi sırasında Kasımağzı gençleri adeta horona ve eğlenceye doydular ‘’İstanbul Çengelköy de Kasımağzı fırtınası esti.
 

Kasımağzı Mahallesi Eğitime katkı gecesinde  katılan İstanbul ve Marmara Bölgesindeki Kamu Kurum Kuruluşların Daire amirlerine Kasımağzı Dernek Başkanı adına plaketleri verildi..
Şalpazarı Sevdalılarına Sürpriz Plaket Sunumu Gerçekleşti
İstanbul Çengelköyde gerçekleşen Kasımağzı Eğitime Katkı gecesine  Dernek yöneticileri tarafından Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen’e Kız Kulesi, Şalpazarı sevdalısı Refik Kurukız’a da kendi Portresinden oluşan bir adet  tablo hediye edildi.
Şalpazarı Belediye Başkanı MHP'li  Refik Kurkız TBMM Başkan Vekili CHP'li Akif Hamzaçebi’ye Plaket takdim etti
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Şalpazarı Belediye Meclisin tam destekleriyle Hemşehrilik Beratı için çıkardığı düzenlemeyle bu gece Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Akif Hamza Çebi’ye Hemşehrilik beratı verdi.Bilindiği gibi CHP'li Akif Hamzaçebi Trabzon Araklı İlçesinden.