HAÇKALI HOCA BABA DUALARLA ANILDI HALKA ETLİ PİLAV İKRAM EDİLDİ 
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Hacka Yaylası'nda Hackalı Hoca Baba Hazretleri'ni Anma ve Anlama Etkinliği'nin 20.'si Törenlerle kutlandı. Törene  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar ,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu , Düzköy Kaymakamı Hüseyin Baş, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Haçkalı Baba Derneği Başkanı Sebahattin Çarkacı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehtaran Takımı'nın marşlar çaldığı etkinlikte, tasavvuf musikisi dinletisi ve dualar edilip vatandaşlara etli pilav dağıtıldı ,çok sayıda davetli ve Bölge halkı katıldı. 

Törende Trabzon Millet Vekili Süleyman Soylu,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ak Parti Trabzon Millet Vekili Adnan Günnar birer konuşma yaparak Haçkalı Hoca Baba'nın hayatını örnek alınması gerektiğini ifade ettiler .

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Millet Vekili Süleyman Soylu ;Türkiye Cumhuriyetinin büyük bir devlet olduğunu kimse bu ülkenin kuvvetini sınamaması gerektiğini biz onlar demiştik sizi kandile gömeriz yada dam olun ama olmadılar cevabını aldılar ya düzelecekler silahı bırakacaklar yada komple gidecekler .Türkiye Büyük köklü ülke ikitane çapulcunun ayak oyunları ile baş eğecek ülke değil bunu unutmasınlar dedi. Soylu Ülkenin üzerinde her kalkınma hamlesinde oyunlar döndüğünü İstanbul'da yapılmakta olan havalimanı ,Cirit Füzeleri,kendi savaş gemimizi yapmamız düşmanlarımıza korku saldı bakın kendi keşif uçağımızla düşmanın yerini tespit ettik artık İsrail bizi yanıltamıyor deli oldular deli 

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAÇKALI HOCA BABA ŞENLİKLERİNDE ETLİ PİLAV İKRAM ETTİ.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Haçkalı Hoca Baba Şenliklerinde vatandaşa Etli Pilav ve Ayran ikram etti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehtaran Takımı Bölge Halkına Tasavuf Müziği gösterisi yaptı. Bölgede havanın kapalı olması vatandaşların sahilde sıcaktan bunalmış olmalarına bir müddet çözüm oldu halk ancak serinlemiş oldu .

Haçkalı Baba Caminde Siyasiler ve vatandaşlar Haçkalı Hoca Baba için dua ettiler , Namaz Kıldılar Törenlerden sonra ise vatandaşlar serin  yayla havasında piknik yapma fırsatı buldular .