Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Doğu Karadeniz Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi projeni, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile takip edileceğini söyledi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 24 Mart Trabzon mitingi için Trabzon’a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Doğu Karadeniz Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi için hazırlanan projelerin sunulduğunu söyledi.

Görüşmede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi Projesi müjdesini daha önce TTSO’ya yaptığı ziyarette verdiğini ifade ederek, “Bundan sonra Projeyi Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı takip edecektir” sözlerine yer verdi.

Trabzon Havaalanında yapılan görüşme hakkında bilgi veren Hacısalihoğlu şunları söyledi:  “Başbakanımızın son TTSO’yu ziyaretinde Doğu Karadeniz Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi Projesinin hazırlanması talimatlarını vermişti. Projelerin hazırlanması talimatları doğrultusunda Trabzon’da yürütülen proje çalışmalarını Başbakanımıza sunduk.  Başbakanımız, müjdeyi daha önce verdiğini hatırlattı ve projenin takibinin Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile yapılacağını ifade etti.”