Öncelikle her hafta başka bir Trabzonspor izler olduk, bir hafta saç baş yoldurtuyor bir hafta 'Yine mi olmadı be?' dedirtiyor ama katiyen yüzleri güldürmüyor, güldüremiyor bu sezon. Değişiklikler, oyuncu tercihleri, teknik heyetin sportif hataları bir yana dursun; bu takım neden gol atamıyor? Taraftar istiyorlar, taraftar geliyor. Bildiğimiz üzere futbolculara ödeme konusunda bir problem de yaşanmıyor. Peki neden bu şehir galibiyet yüzü göremiyor, galibiyete sevinemiyor artık?

Tüm imkansızlıklara rağmen başarılı addedebileceğimiz, yoğun bir transfer sezonu geçiren Trabzonspor'un bir sürü arısı oldu fakat takıma ve şehre adapte olabilmiş; bal yapabilecek seviyede bir arı göremiyoruz sahada.

Fakat gelelim asıl konuya...

Daha biz bile bir arada, omuz omuza duramıyorken futbolcuların, teknik heyetin, yönetimin omuz omuza olmasını bekliyoruz. Şehrin tabiri caizse büyüsü bu kadar bozulmuşken, her şeyi bir kenara bırakıyor ve sadece tabelaya bakıyoruz. Toplum, toplumdan uzaklaşıyor; uzlaşacağı yerde.

Herkes kendine çekidüzen versin. İğneyi de çuvaldızı da kendisine batırsın; hatayı önce kendinde arasın. Birlik ve bütünlük yerine hinliğe zemin hazırlamaya çalışan her kimse tasını tarağını toplasın; elini eteğini çeksin bu takımdan ve bu şehirden. ARTIK YETER.