YENİ BİR HAKEM CİNAYETİ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com   Süper Lig'de kötü sonuçlar almaya devam eden Trabzonspor'un çalıştırıcısı Hami Mandıralı, maçın hakemini suçladı.

Teknik adam, maçın ardından yaptığı açıklamada "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. İki takım sahada maç oynuyor, maçın sonucunu hakemin tayin etmesi güzel değil. Maalesef takımlarımızın kaderini hakemler belirliyor. Takımların bu emekleirni hakemler çalmasın. Keyifli bir maç oldu. Ama içimiz yanıyor. Sonuçları hakemler tayin ediyor, bu bizi üzüyor. Aslında Türk futbolu kaybediyor. Bıraksınlar da oyuncular kendi kaderlerini kendileri çizsinler." ifadelerini kullandı.

İstifanın bir sonuç getirmeyeceğini söyleyen Mandıralı, "Bu tip sonuçlarda en çok canı yananlardan bir tanesi benim. Yani insanlar 'istifa' diyor ama inanın Trabzonspor'un derdi bensem, giderim yani. Her maç 'Hami istifa' diye bağıran bir topluluk var. Sorun biz değiliz, düzeleceğiz. Trabzonspor değişmeli, değişmek zorunda. Herkes bu konuda üstüne düşeni yapar. Ama bana 'istifa' diye bağırmakla bir şey olmuyor." şeklinde konuştu.

Maç fazlasıyla 11. sırada bulunan Trabzonspor 36 puanlı Antalyaspor'un sadece 1 puan önünde bulunuyor.