Bordo Mavililerin yeni transferi Novica Velickovic, bu akşam Trabzon’a gelirken, ayağının tozuyla Hayri Gür Spor Salonu’nu ziyaret etti.

Başantrenör Hakan Demir ile de bir süre görüşme yapan Velickovic, yaptığı açıklamada, “Burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Oldukça güçlü bir kadronun bünyesinde yer almaktan ötürü heyecanlıyım ve bu salonda, dolu tribünler önünde oynayacağım ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Öte yandan Can Korkmaz da ilk antrenmanına çıktı.

Trabzonspor'un bu sezon tekrar anlaşmaya vardığı Can Korkmaz, bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Can, yaptığı açıklamada, “Bana gösterilen vefaya, performansımla karşılık vereceğim” dedi.

Korkmaz, yeniden Trabzonspor Medical Park forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz sezon yaşadığım talihsiz sakatlığın ardından, yeni sezonda beni yeniden kulübe dahil ederek bir vefa örneği gösteren kulübümüz yetkililerine çok teşekkür ederim. Trabzonspor Medical Park büyük bir camia. Ben de bu yıl göstereceğim performansla, bu samimiyeti ve benden yana olan beklentileri boşa çıkarmayacağım. Taraftarımızla buluşacağımız ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.