ÜRGÜP KAYMAKAMI ALPER BALCI TRABZONSPOR'U YALNIZ BIRAKMADI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Maçka Eski Kaymakamı ,Ürgüp Kaymakamı Fanatik Trabzonspor Taraftarı Alper Balcı Bu akşamki Kayserispor-Trabzonspor Futbol Karşılaşmasının konuğu idi. Nevşehir Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı Aslen Adanalı Olmasına rağmen Fanatik derecede Trabzonspor Hastası taraftarı ,Balcı bu hastalığı bana Şaap Dilaver Amcam Aşıladı ama çok iyi etti sağ olsun var olsun Şaap Dilaver Amcam ondan daha çok şeyler öğrendim diyerek devam ediyor . 

Kaymakam Alper Balcı Küçükoğlu 6 Yaşındaki Türkbey kayra ile Ürgüp'ten Trabzonspor Maçını seyretmek için Bordo Mavi Formalarınıda giyerek yola koyulmuşlar doğru Kayseri'ye Maç 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile bitince başlıyor Kaymakam Alper Balcı ile Sohbete ''Trabzondan bizi gönderebilirler ama Trabzon sevdasını yüreğimizden alamazlar '' diyor . Alper Balcı şimdiye kadar gittiğim hiç bir maçta Trabzonspor takımı yenilmedi diyor yurt dışı dahil ve başlıyor sonuçları yazmaya Ukrayna lviv maçına gittim 2-1 aldık ,Mersin maçına gittim 5-1 ,Şimdi kayseri maçı 1-0 kazandık .

Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ; Şu dar günlerde Şehitler ölmez Vatan Bölünmez nidalarıyla iyi moral oldun şanlı Trabzonspor ve Kayserispor taraftarı.Kayserispor taraftarlarının Anadolunun dik duruşudur Trabzonspor pankartını ise ömrüm boyunca unutamayacağım.Teşekkürler Trabzon ve Kayseri.Bir kez daha güvenim sağlamlaştı Türkiye emin ellerde.