TRABZONSPORLU ÜRGÜP KAYMAKAMI ALPER BALCI YARIŞMADA TRABZONSPOR FORMASINI GİYEREK KONUŞTU

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Maçka Eski Kaymakamı Trabzonspor Futbol Takımının sevdalısı Şimdiki Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı Yine gönlüne söz geçiremedi ve Trabzonspor Forması ile Oryantiring yarışmasının startını verdi.
Uluslararası Kapadokya Kupası 4. Kademe Oryantiring yarışları İlçemize bağlı Mustafapaşa Köyünde yapıldı.
Damsa Barajı yolu üzerindeki başlama noktasından start alan aralarında Almanya, Azerbaycan, İtalya, İsveç, Norveç, Rusya ve ülkemiz fedresyonuna bağlı 1380 sporcu belirlenen parkurlarda yönlerini bularak finiş noktasına vardılar. 
Yarışmanın ardından yapılan ödül törenine Ürgüp Kaymakamı Alper BALCI, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ, KAPHİB Müdürü Levent AK, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cıngıl,, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Nevşehir Şube Müdürü Erol AKSOY, Nevşehir İl Encümen üyesi Derviş Kuzey, Ürgüp Kızılay Derneği Başkanı Mehmet YAMAN, Kapadokya Aşçılar Derneği Başkanı Arif Özata Katıldılar.
Ödül töreninde bir konuşma yapan Kaymakamımız Alper BALCI” Öncelikle bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere ve organizasyon esnasında yardımlarını esirgemeyen bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim, Böylesine güzel bir organizasyonun gönüllülük esasına dayalı olarak yapılması bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe neler yapabileceğimizin de bir göstergesi, inanın oğlumu bu organizasyona getirebilmek için tabletin başından zorla kaldırdım, okullara yaptığım gezilerde de üzülerek görüyorum ki öğrencilerimiz bizlerden hep tablet vb. teknolojik aletler talep ediyorlar ve bende bu duruma hem seviniyor hemde çok üzülüyorum, çağı yakalama adına kendilerince haklılar fakat içerisinde spor olan bu tip organizasyonlar hayata tutunmak adına birey olarak mutlu yaşamak adına her şeyden daha önemli diye düşünüyorum. Bizim sloganımız şu ‘’ Artık doğaya dönmenin vakti geldi, Lütfen el birliği içerisinde bu sporsal aktiviteleri devam ettirelim ben ilçe kaymakamınız Alper BALCI olarak Her zaman yanınızdayım şunu da unutmayalım ki; Paranın satın alamayacağı şeyler doğada var, bizler ise onları bulmak ve değerlendirmekle mükellefiz.” Dedi.