Ünal Karaman Maç Sonrası Bakın Ne Dedi

Trabzonspor'da Ünal Karaman'dan flaş Avrupa açıklaması Spor Toto Süper Lig'in kapanış haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Karadeniz derbisinde karşı karşıya geldi. Rize Didi Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Trabzonspor, 3-2'lik skorla kazandı. Maçın ardından Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Spor Toto Süper Lig'in kapanış haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Karadeniz derbisinde karşı karşıya geldi. Rize Didi Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Trabzonspor, 3-2'lik skorla kazandı. Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Bu çok özel bir sezon. Birazcık vicdanı olan futboldan anlayan Trabzonspor kulübünün yaşadıklarını yukarıdan aşağı sıraladıklarında kuruluş tarihinden beri böyle sezon geçirmemiştir. Daha önce ki dönemlerde bir çok sıkıntının içinde badire atlatmış Trabzonspor kulübü, bir tarafta sezon içinde yaşadığı çalkantılar, gelen bizi zorlayıcı hamleler elbette ki işimizi sezon boyunca bir çok engelle muhatap olmamızı sağladı. 

BİR ÇOK ENGEL KARŞIMIZA ÇIKTI..

  Bir çok engel karşımıza çıktı. Ve bu engeli aşmamızın bir tek yolu vardı futbol oynamak. Sağolsunlar, gerçekten "her hafta her hafta bu kadar oyuncuya teşekkür olur mu?" diye ama bu oyuncular teşekkürden fazlasını hak ediyor.” dedi.

  SEZON BAŞINDAN BERİ SESLERİNİ YÜKSELTMEDİLER…   

Trabzonsporlu futbolcuların özverisine dikkat çeken Karaman, "Sezon başından beri seslerini yükselmemiş, kontenjan ve yerli oyuncular dahil olmak üzere sadece futbol düşündü. Verdiği mesajlarda sadece kendini geliştirme anlamında değil belki Türkiye’ye farklı futbol felsefesi sundu.  Zorluk var diye göreve geldik. görevi yaptığımızı düşünüyorum. Bizim için iyi bir sezondu. Emegi geçenlere teşekkür ediyorum. Her fırsatta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız da.. Bu duruş, camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu. 

SEZONDA “O AN”’ DEDİĞİ OLDUĞU MU? 

Sezon içinde “O an” dediği bir an olup olmadığı sorusuna ise Karaman, "Bizde öyle bir şey yok. Bizim futbol oynamaktan başka bir şansımız yok. İşte o an diyeceğimiz şansımız olmadı. Hiç bir maça rahat çıkmadık. İstim üstünde çıktık. Dolayısıyla ben işte o an diyeceğim anı hatırlamıyorum. Başladık sıkıntının titresin heyecanın içinde. Bitirdik aynı şekilde. 

BENDE TRİBÜNDE OLUP İZLEMEK İSTERDİM 

Bizim için oldukça zordu ama taraftarlar için keyifli bir sezondu.  Bende tribünde olup baştan itibaren sezonu takip etmek isterdim. Futbol taraftarı olarak, futbolun içinde bulunmuş bir parça olarak hayli heyecanlı zevkli güzel mesajlar veren bir Trabzonspor olduğunu düşünüyorum. Bir parça payımız olduysa ne mutlu bize” dedi. 

AVRUPA, YİNE “ESMER ÇOCUK’TAN BAHSEDECEK Mİ? 

Karaman, Bordo-mavili forma altında Avrupa maçlarında kendisinden, “Esmer çocuk” diye bahsedildiğini ve yine bu şekilde bahsedilip bahsedilmeyeceği sorusuna Karaman, "Trabzonspor gelecek planlaması kendi içinde yapabilir. Her türlü antrenmanı.. Trabzonspor kulübü gereğini yapacaktır. Eminim” diyerek yanıt verdi.