Trabzon’un Ayşe’sinden Ünal Karaman’a Ziyaret 

Haber: Melek Çakır www.trabzonhaber24.com 
Ak Parti Trabzon Eski Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ı Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde ziyaret etti. 
Trabzon’un Ayşe’si 27 dönem Milletvekili sıralamasına alınmamasına rağmen Ak Parti Teşkilatı için bir nefret gibi çalışmaya ilk günkü şevk ile çalışmaya devam ediyor. Köseoğlu en son Trabzonspor Teknik Direktörü Karaman’ı ziyaret etti. Köseoğlu ve Karaman hem kahvelerini yudumladılar hemde hayata dair ne varsa konuştular Hasbihal oldular. O konuşmadan sonra Trabzon Eski Milletvekili Köseoğlu Teknik Direktör Ünal Karaman için bakın neleri kaleme aldı.


Av.Ayşe Sula Köseoğlu  

Trabzonspor Ruhunu yeniden hayata geçirmek için bilgisini, emeğini, hepsinden öte yüreğini ortaya koyan, Milli ve Yerli Teknik Direktörümüz, adam gibi adam Sn Ünal Karaman ile hatırı yıllarla ölçülemeyecek bir kahve sohbeti..

Futbolu sadece bir spor olarak görmeyen, etik ve erdem ile bir sistem oluşturarak başarıyı günlük değil geleceğe taşıyacak bakış açısıyla Sn Ünal Karaman Trabzonspor’un ve Türk Sporunun ihtiyaç duyduğu değerleri ortaya koyuyor. Doğru olanı yapma gayesi onu farklı kılıyor..

Hayatın her alanında yaptığı işe yüreğini koyan, doğruları için mücadele eden, kazanmak için her yolu mübah gören değil erdemli kazanmayı önemseyen, takım olmaya inanan insanlara ihtiyacımız var. Sn Ünal Karaman bu anlamda beraber yürünecek bir adam.. Tebrik ve teşekkürler..