Trabzonspor tarihinin en önemli oyuncularını transfer ettiklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Şimdi kulübe sahip çıkma zamanı. Biz taraftarlarımızın istediği kalitede oyuncuları aldık. Onların da kombine satışında ve TS Club'larda bize destek olmaları lazım. Biz de niye 200 bin, 300 bin forma satmayalım" diye konuştu.

İlk kez planlı transfer yaptıklarını da kaydeden Hacıosmanoğlu, "Burak (Gürdal) kardeşimize Trabzonspor adına teşekkür ediyorum. Onun hocayla, yönetimle uyumu ve planlaması neticesinde belki de Trabzonspor'un yakın tarihinde ilk sefer planlı transferler yapılıyor. Görüyorsunuz 1 hafta önce geldi Kevin Constant. Sanki kırk yıllık Trabzonsporlu gibi oynuyor" dedi.

Takımın 3-4 maç sonra tamamen oturacağını vurgulayan başkan, "Arkadaşlar birbiriyle kaynaştığı zaman, uyum sorununu da kısa sürede atlatırsak, umut ediyorum ki Trabzonspor sevdalılarının istediği özlediği bir takım sahada olur" ifadesini kullandı.

Transferin daha bitmediğini de sözlerine ekleyen Hacıosmanoğlu, "Daha da alacağız. İhtiyaç duyulan mevkilere de oyuncular üzerinde çalışıyoruz. Bu saatten sonra alırsak zaten üst düzey oyuncu alacağız. Hem ligde hem Avrupa'da ideal olmak istiyoruz" yorumunda bulundu.

10 PASSOLİG MAKİNESİ YOLDA

İbrahim Hacıosmanoğlu, Rostov maçında yaşanan Passolig sorununa da açıklık getirdi. Sıkıntının hem sistemden hem de satış noktalarındaki bilet azlığından kaynaklandığını belirten Hacıosmanoğlu, "Genel müdür ile konuştum. 7 tane makine vardı. Birisi arıza yapmış. İki güne kadar 10 makine daha gönderecekler Trabzon'a" dedi.

Taraftarların Passolig kart alma işini son güne bırakmalarının da yoğunluğu artırdığını vurgulayan başkan, "Biz hep işlerimizi son ana bırakırız. Biz de böyleyiz. Ama takviye makinelerle işin kolaylaşacağını umuyorum" diye konuştu.