TRABZONSPOR'UN YENİ BAŞKANI MUHARREM USTA
Haber : Ömer Altıntaş  / Muharrem Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzonspor Kongresinde heyecanlı bekleyiş sona erdi gelecek Dönemin Yeni başkanı İş Adamı Medical Park Hastaneleri Siosu Muharrem usta Oldu. Trabzonspor Kulüp Başkanı olmayı Hak Kazanan Muharrem usta Celil Hekimoğlu ile son sandığa kadar Hep peş peşe takip yaparak geldiler Bütün sandıklarda Celil Hekimoğlu Hep Önde olduğu halde son sandıklarda Muharrem Usta hem Açığı kapattı ve öne geçmeye başladı . Celil Hekimoğlu 200-300 Farkla en yakın rakibi Muharrem Ustayı hep Geçerken arkadan Gelen Muharrem Usta emin olarak Tribünde beklemekte idi son sandık açılıp sayılınca resmi olmayan sonuçlarla Muharrem Usta Öne geçmişti . 

İŞTE TRABZONSPOR BAŞKAN ADAYLARININ TÜM SANDIKLARDA ALDIKLARI OY SAYISI 

Muharrem Usta: 3061
Celil Hekimoğlu: 3049
İbrahim Hacıosmanoğlu: 1040 oy aldı bu oy sayısına göre resmi olmayan sonuç Muharrem Usta Trabzonspor'un Yeni Dönemde Başkanı olmuş oldu. 

Trabzonspor'un Başkan Adaylarından Celil Hekimoğlu Son Beş Sandığa İtiraz etti . Divan Kurulu son beş sandıktaki oyları tekrar sayıyor. 

TRABZONSPOR KULÜBÜNÜN YENİ YÖNETİCİLERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta,Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Bülbüloğlu, Geçağa Meriç,Önder Bübül,Asım Örem,Okan Alemdaroğlu,Yiğit Oğuz Duman,Ahmet Çubukcu,Zeki Öztürk,Suat Şeni,İsmail Yüksek,Mehmet Yiğit Alp,Tuncay Bekiroğlu,Adem Beder,Nevzat Aydın,Gökhan Saral,Orhan İlArslan,Ali Rıza Egemen,Emre Aksoy,Özer Bayraktar ve Fatih Vardaloğlu 

Trabzonspor'un yeni Kulüp Başkanı Muharrem Usta'ya www.trabzonhaber24.com Ailesi Olarak Hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Trabzonspor'un Çiçeği Burnundaki Kulüp Başkanı Muharrem Usta Biz ayrıştırmaya değil Birleştirmeye kaybetmeye değil kazanmaya geldik . Trabzonspor'un yeni Başkanı İlk Mesayında Tüm Trabzonsporu ve Trabzon'u kucaklayacaklarının müjdesini verdi . Başkan Usta Kurcalamaya değil Başarmaya geldik bunuda en yakın zamnada projelerimizle göstereceğiz dedi.