Süper Lig Cemil Usta sezonu 8.haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK ile karşılaşacak. Zirve için oldukça önemli olan karşılaşmada bordo mavililer kazanması halinde maç fazlasıyla lider olacak. 

Bugün Akyazı'da oynanacak mücadele saat 17.30'da başlayacak. Maçı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Onun yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Mehmet Cem Hanoğlu üstlenecek. Karşılaşmayı Beinsports1 naklen yayınlayacak. Maçın tüm detaylarını ve canlı anlatımını Haber61'den takip edebilirsiniz.

Muhtemel 11'ler
Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Doğan, Abdülkadir Parmak, Kamil, Nwakaeme, Sörloth

Gaziantep: Lontigkin, Djilobodji, Toşça, Kayode, Jefferson, Morias, Muhammet, Chibas, Oğuz, Twumasi, Kana Bıyık


 
Trabzonspor Gaziantep maçı saat kaçta hangi kanalda?
LİDERLİK ŞANSI

Maç öncesinde 12 puan ile 4. sırada bulunan Trabzonspor rakibini yenmesi halinde maç fazlasıyla lider olacak. Sivasspor'un dün Galatasaray'a kaybetmesiyle avantajı yakalayan bordo mavililer liderlik koltuğunda kalabilmek için 14 puanlı Alanyaspor'un Rizespor'a yenilmesini veya berabere kalmasını bekleyecek. Fırtına önemli bir fırsat haftasına girerken teknik direktör Ünal Karaman da bu fırsatın kaçmaması için oyuncularını motive etti.

FIRTINA AKYAZI'DA KAYBETMİYOR

Trabzonspor’un, Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda bileği bükülmüyor... Akyazı’da oynadığı maçlarda son olarak geçen sezonun 22. haftasında Alanyaspor’a 2-0 kaybeden Karadeniz temsilcisi, o tarihten bu yana taraftarı önünde rakiplerine boyun eğmedi. Fırtına, Alanya maçının ardından sahasında oynadığı 8 maçın 7’sinden galibiyetle ayrılırken, 1 mücadelede de rakibiyle berabere kaldı.