Trabzonsporlu efsaneler salon turnuvasında buluşuyor
Trabzonspor'un efsane isimleri 19-20 Mart tarihinde düzenlenecek olan 'Efsanelerle Yeniden Salon Turnuvası'nda bir araya geliyor.
   
Trabzonspor Kulüp tarihine adını yazdırmış, unutulmaz isimler Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen ' Efsanelerle Yeniden Salon Turnuvası'nda bir araya geliyor. 

Bordo-mavili takımda birbirinden önemli başarılara imza atmış, şampiyonluklar yaşamış nice kupalar kaldırmış, haksızlıklar görmüş ama asla sevdasından vazgeçmemiş olan Trabzonspor'u Trabzonspor yapan efsane isimler bordo-mavili formaları ile yeniden taraftarların karşısına geçiyor.

Ortahisar Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan turnuva 19-20 mart tarihlerinde 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Turnuva öncesi Jacek Cyzio ve Yattara 18 Mart Pazar günü Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'nde önce imza töreni ardından da hayranları ile sohbet programına katılacak. 

Jacek Cyzio, Yattara, Ogün Temizkanoğlu, Şehmuz Suna, Necati Özçağlayan, Orhan Çıkrıkçı, Tolga Seyhan gibi bordo-mavili takımın kulüp tarihine sadece adını yazdırmamış kendini adamış isimler salon turnuvasında ilk maçına 19 Mart Pazartesi 14:30'da yapılacak kura çekiminin ardından çıkacak. Gerçekleşen kura çekimiyle birlikte takımlar ve teknik direktörler belirlenecek. Karşılaşmaların ardından şöhretler ve efsaneler karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin ardından avantaj elde eden takımlar finalde kupa için mücadele edecekler. 



Efsanelerle Yeniden Salon Turnuvası maçları A spor'dan maçlara canlı bağlantı ve Çay Tv'den naklen yayınlanacak