TRABZONSPOR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI
 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Bordo-Mavili yönetimde 6-7 Aralıkta yapılan kongrenin ardından göreve gelen Muharrem Usta ve yönetimi değişim hareketi başlattı.

Trabzonspor’da Çarşamba günü yapılan görüşme sonrasında Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun ardından Sportif Direktör Süleyman Hurma ile de yola devam edileceği ikiliyle yapılan görüşmede bu yönde bir karar çıktığı gündeme geldi.

Geçen 2 gün içinde yaşanan gelişmeler sonrasında Sportif Direktör Süleyman Hurma’da görevinden istifa etti.

TRABZONSPOR TESİSLER MÜDÜR YARDIMCISI ÇAKIROĞLU GÖREVDEN ALINDI 

Trabzonspor Kongresinden sonra yaprak dökümü tüm hızı ile sürüyor . Trabzonsporlu Futbolcular ve Çalışanlarla hiçbir sorunu olmayan Trabzonspor Avni Aker Stat Müdür Yardımcısı Ersoy Çakıroğlu Görevinden alındı. 

ERSOY ÇAKIR SOSYAL HESABINDAN DUYURDU
BUGÜNE KADAR LAİKİYLE YÜRÜTMÜŞ OLDUĞUM TRABZONSPOR DAKİ GÖREVİMDEN GÜN İTİBARİ İLE AYRILMIŞ BULUNMAKTAYIM.Bu süreçte çalışmış olduğum tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.( BAHAR İÇİN DÖKÜLEN İLK YAPRAK OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM ) ALLAH HERKESE KALBİNE GÖRE VERSİN.Slm ve Saygılar.

TRABZONSPOR BASIN BÜROSU ÇALIŞANLARINDAN SERDAL ŞAHİN GÖREVİNDEN ALINDI 
Trabzonspor Yönetim kurulu 8 yıldır Basın bürosunda görev yapan Serdal Şahin ile yollarını ayırdı. Şahin Trabzonspor aylık dergisinin hazırlanmasında etkin rol oynuyordu