TRABZONSPOR'DA KABUS SÜRÜYOR - MEDİPOL BAŞAKAŞEHİR 1- TRABZONSPOR 0 
Haber : Tarkan Yusuf Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilen Trabzonspor, kötü gidişini sürdürdü.

Son dönemde ligde başarısız sonuçların yanı sıra geçen hafta Gaziantepspor ile oynadığı maçın ardından çıkan olaylar sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından ağır cezalar alan bordo-mavililerin yüzü Medipol Başakşehir maçında da gülmedi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 3. dakikasında Yalçın Ayhan'ın attığı golle 1-0 geriye düşen Trabzonspor, maçın büyük bölümünde iyi bir performans ortaya koyamadı.

Karşılaşmanın sadece son bölümünde baskılı oynayan ve bir de penaltı atışından yararlanamayan bordo-mavili ekip, sahadan puansız ayrıldı.

7 maçta 17 puan kaybetti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'deki son 7 maçından sadece 4 puan çıkartabildi.

Ligin ilk 4 haftasını 3 galibiyet ve bir beraberlikle geçen bordo-mavili ekip, daha sonra oynadığı 7 maçın 5'ini kaybetti, birini kazandı, birinden de berabere ayrıldı.

Bu süreçte Galatasaray'a 1-0, Osmanlıspor'a 3-1, Torku Konyaspor'a 2-1, Mersin İdmanyurdu'na 3-2 ve Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Trabzonspor, Sivasspor'u 2-0 yendi ve Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldı.

Son 7 maçta 17 puan kaybeden Karadeniz ekibi, ligde 14 puanda kaldı.