TRABZONSPOR'DA DEVİR TESLİM TÖRENLE YAPILDI 
Haber : Ömer Altıntaş / Muharrem Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Trabzonspor Yeni Başkanı Törenle görevi devraldı . Trabzonspor’da Yeni yönetim mazbatasını alarak göreve başladı.Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Trabzonspor Tesislerinde Yapılan Törende Eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na teşekkür ettikten sonra Muharrem Usta ve Ekibine hayırlı olsun dedi ve Tebrik etti. Üçüncü Aday Celil Hekimoğlu'na da yapmış olduğu mücadeleden dolayı teşekkür etti. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan törene Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve Kurul üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,  Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören ve kurul üyeleri, Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim Kurulu üyeleri, yeni Başkan Muharrem Usta ve yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda basın mensubu katıldı.

Ahmet Metin Genç, törende yaptığı konuşmada “Kulübümüzün 70. Olağan Genel Kurulu sonucunda kulüp başkanlığını kazanan Muharrem Usta Bey’e kamuoyu huzurunda mazbatasını vereceğiz. İbrahim Bey’e devri teslim için kulüp karar defterini Muharrem Bey’e teslim edecek. Ve Yeni yönetim görevine başlayacak. Özellikle kongrede şeffaf bir şekilde gerçekleştirdiğimiz seçimlere katkıda bulunan her üç adaya da teşekkür ediyorum. Bir aday kazanacaktır. Oda Muharrem usta oldu. Ona başarılar diliyorum. Bütün dinamiklerle beraber başkanımızın arkasında olacağımızı belirtiyorum. Kulübün önemli süreçlerinde rol alan ve katkı yapan görevi devreden başkana ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptığı konuşmada “Trabzonspor başkanlığı kutsal bir görevdir Cenabı Allah bize nasip etti elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık. Trabzonspor’un sahibi genel kurulu üyeleridir. Ne olursa olsun genel kurulun iradesi ile seçilen başkanda samimiyse görev süresi içinde destek olmamız lazım. Ben Trabzonspor sevdalısıyım. Her zaman yanlarında olacağız. Onların çalışmalarını daraltacak engel olacak zihniyette değiliz. Bizim derdimiz Trabzonspor. Dünyanın her tarafından kongreye gelen verdi. Bu insanlara karşı sorumluluğumuzu var. Trabzonspor’u başarıya kim taşıyorsa ona destek vermeliyiz lazım. Eğer biz Trabzonspor’u seviyorsak başarılı olması için destek vermeliyiz. Abilik insanları bir araya getirebilme becerisinde olanlardır. Bu şehrin çok abisi var Şükrü Kuleyin onların bir parmağıdır. Kongrede bizi bir araya getirmeye çalıştı. Ona çok teşekkür ediyorum. Bir asker gibi Trabzonspor nereye gitmemizi istiyorsa gideriz. Müdahale etmemiz gereken yerde müdahale edeceğiz. 50. Yılda şampiyonluk parolası ile yola çıktı. İnşallah bizde şampiyonluğun sevincini beraber yaşarız. Bu kulübün kapısı herkese açık. Yanlışlar burada düzeltilsin” şeklinde konuştu.

Muharrem usta, törende yaptığı konuşmada “gerçekten tarihi bir kongreyi geride bıraktık. Tam bir derbi mücadelesi gibi müthiş bir heyecanla yarıştık. Ama birlik ve beraberlik içinde geçti. Divan başkanımız olağanüstü bir iş çıkardılar. Bizler bugün g-buradaysak o muhteşem kongre varsa bunun tek nedeni Trabzonspor markası. Camia katkı sağlayan herke çok önemli. Herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Şükrü Kuleyin’e İbrahim Hacıosmanoğlu’na ve Celil Bey’e teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlikle yarınlara ne adar güçlü gideceğimizi gösteriyor. Yarına dair sorumluluklarımız artıyor. Biz bir iddia koyduk. Hu iddia Trabzonspor camiası ile taşıyabileceğimizi bir iddia. Camiamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Kapalı kapılar ardında sorunlarımızı konuşmamız gerekiyor. Çok büyük başarılara imza atacağız. Trabzon’un bütün ilçelerinden ve dünyanın her tarafından gelenlere bu kulüp büyük bir camiadır, bu kulüp dünya markasını dedirten üyelere teşekkür ediyorum Büyük yürüyüşümüz başlıyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Muharrem Usta mazbatasını Ahmet Metin Genç’in elinden aldı ve ardından İbrahim Hacıosmanoğlu Yönetim Kurulu karar defterini Muharrem Usta’ya teslim etti. Ardından yeni seçilen Sicil Kurulu Başkanı mazbatasını aldı. Daha sonra ise yeni yönetim Kurulu tek tek mazbatalarını Ahmet Metin Genç’in elinden aldı.

TÖRENE AİT FOTOĞRAFLAR  www.trabzonhaber24.com Facebook Sayfasında Paylaşılacak .