Trabzonspor'da Buruk Bayramlaşma 

Haber : Muzaffer Beşinci / Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Bordo mavililer Ramazan bayramının ikinci gününde Trabzonspor camiası ile Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bayramlaştı.

 BAŞKAN USTA AVRUPA'DA  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törene Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Transfer Çalışmaları nedeni ile İtalya'da olduğu için katılamazken Trabzonspor Asbaşkanı Dr.Ahmet Çubukçu ,Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem ,Spor Eğitim Daire Başkanı Selçuk Çebi, TÜFAD Başkanı Tekellioğlu, MHP Belediye Meclis Üyeleri İsmail İnan ve Davut Çakıroğlu ,MHP Eski Belediye Başkan Adayı Hüseyin örs ile birlikte yönetim kurulu üyeleri davetlileri karşıladı.

ESKİ BAŞKAN HACIOSMANOĞLU VE HEKİMOĞLU TÖRENE KATILDI
 Törene Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor başkan adaylarından Celil Hekimoğlu'nın katılması dikkat çekti.

 ERSUN YANAL VE FUTBOLCULAR TATİLDE

 Sohbet havasında geçen törene taraftarlarda katılırken teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcuların tatilde olması nedeniyle katılım olmadı.

MİNİ ZİRVE YAPILDI Törende eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na yoğun ilginin olduğu dikkatlerden kaçmazken Hacıosmanoğlu, Hekimoğlu, eski yöneticilerin ve yönetim kurulunun olduğu masada mini zirve yapıldı. Trabzonspor'un son durumunun tartışıldığı zirvede öneriler ve şikayetler dile getirildi. Öte yandan asbaşkan Ahmet Çubukçu ve yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Egemen davetliler ile tek tek ilgilendi.