Emniyet Müdürlüğüyle her zaman iş birliği içinde olduğumuzu vurgulayan Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Göreve geldiğimizden bugüne dek Trabzon Valiliği ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü’yle üst düzey iletişim ve iş birliği içerisinde olduk. Biliyorsunuz Sparta Prag karşılaşmasında sahaya atılan bir çakmak yüzünden 5.000 kişilik tribünümüz kapatıldı. Tekrar edilmesi halinde bir sonraki maçımızı seyircisiz oynama cezası alırız. Bir çakmak nelere yol açıyor. UEFA bu gibi durumları asla cezasız bırakmıyor. Ben bizim için de Sayın Emniyet Müdürümüz için de sorunsuz ve başarılı bir görev süresi diliyorum” dedi.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise, “Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ben bundan tam 25 yıl önce yine bir Avrupa maçı öncesi, Aston Villa’yı 1-0 yendiğimiz maçtan önce Trabzon’a gelmiştim. Ardahan’da görev yaptığım dönemde izin alıp maçı izlemek için Trabzon’a gelmiştim. Bugün yine bir Avrupa maçı öncesi Trabzon’dayım. İnşallah, umuyorum ki o günkü gibi güzel bir galibiyet alırız” dedi.

Ziyarette Başkanımız Ahmet Ağaoğlu tarafından günün anısına Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’e plaket ve formamız hediye edildi.