Trabzonspor'un 2018-2019 Sezonunda Derbi Takvimi
Ligde 2018-2019 sezonunda büyük maçların haftaları belli oldu
- Sezonun ilk büyük maçı, 4. haftada Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak


 Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu fikstürü çekilirken, "Dört büyükler" arasında oynanacak maçların haftaları da belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimi sonrası, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un aralarında oynayacağı müsabakaların haftaları netleşti.

Sezonun ilk büyük karşılaşması, ligin 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında Medical Park Stadı'nda yapılacak. Bu müsabakanın rövanşı, 21. haftada gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği sezonun ikinci büyük müsabakası, 6. haftada Ülker Stadı'nda oynanacak. İki takım, ligin ikinci yarısında ise 23. haftada kozlarını paylaşacak.

Ligin 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın rövanşı ise 28. haftada yapılacak.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında sezonun ilk yarısındaki maç, 13. haftada Medical Park Stadı'nda oynanacak. İki takım, sezonun ikinci yarısında 30. haftada İstanbul'da karşılaşacak.

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. Takımlar arasında sezonun ikinci yarısındaki müsabaka ise 31. haftada oynanacak.

Ligde ilk yarının son büyük maçı ise 16. haftada Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Vodafone Park'ta yapılacak. Bu maçın rövanşı ise 33. haftada Trabzon'da gerçekleştirilecek.