TRABZONSPOR SAVUNMA VERDİ 
Haber : Tarkan Yusuf Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  Gaziantepspor maçı sonrası hakem Çağatay Şahan ve ekibinin Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda alıkonulması iddialarıyla ilgili PFDK'nın verdiği cezaların ardından Tahkim Kurulu'ndan sözlü duruşma talep eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yönetici, bugün savunmalarını yaptı.

TFF'nin Riva'daki binasında saat 14.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 3 saat süren sözlü savunma duruşmasının iyi geçtiğini belirten bordo-mavili yöneticiler, "Bizi uzun süre çok iyi şekilde dinlediler. Gösterdiğimiz delilleri incelediler. İndirim olacağını düşünüyoruz. Vali Bey ve emniyet yetkililerinin açıklamalarını sunduk. Söz konusu olayda devlet otoritesinin hiçbir şekilde sarsılmadığını, dışarıdaki infialin önlenmesi için hakemlerin güvenliğinin sağlandığını vurguladık ve bu yönde devlet yetkililerinin açıklamalarını paylaştık. Kesinlikle darp olmadığını, ortada fiili bir durum yokken tarihin en ağır cezalarının verilmesinin yanlış olduğunu ifade ettik. Cezalarda indirim olacağını umuyoruz" dediler.

TFF'nin Riva'daki binasında verilen savunmadan sonra Tahkim Kurulunun açıklmasını bu akşam saatlerind eyapması bekleniyor.