Kaleci Uğurcan Tataftara saç baş yoldurdu .


GOL  81. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Ibanez'in kafa vuruşu direkten geri döndü, Shomurodov'un tamamladığı top Edgar'a da çarptı ve ağlarla buluştu: 1-

81' GOL. Roma, 2-1 öne geçti.

GOL! 64. dakikada Trabzonspor, Cornelius'un golüyle maça yeniden eşitlik geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Bruno Peres'in ceza sahasına yaptığı ortada Cornelius topa mükemmel yükseldi ve düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi.

64' GOOOOOLLLLLLLLL Cornelius

55' Roma'nın golüyle Trabzonspor 1-0 geriye düştü.

İkinci yarı başladı.

İlk yarı golsüz sona erdi.

39' Roma'dan tehlikeli atak! Top yan ağlarda...

32'Trabzonspor bu dakikada etkili geldi. Nwakaeme'den seken topu Hamsik kaleye vurdu ancak top kalecide kaldı.

22'Nwakaeme'nin şutu Roma kalecisi Patricio'da kaldı.

18' Roma takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Jordan Veretout tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı.


 
14' Bruno Peres sarı kart gördü.
14' Trabzonspor bu dakikada baskılı oyunuyor.

12' Topla ceza sahasına giren Marek Hamsik'in pasında topla kimse buluşamadı.

8' İki takımda maça dengeli başladı

Maç başladı

TRABZONSPOR'UN 11'İ BELLİ OLDU

Uğurcan, Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, İsmail, Berat, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Gervinho, Djaniny

Başında dünyaca ünlü Jose Mourinho. Şenol Güneş Stadı'ndaki karşılaşma 20.30'da başlayacak. İnanıyoruz ki bu kulübün geçmişindeki zaferler halkasına bir yenisi daha eklenecek. Karadeniz devi, Avni Aker'de İnter'leri, Barcelona'ları, Liverpool'ları nakavt etmişti. Şimdi sıra Roma'ya geldi. Kulübün meşhur "Dik oyna" sloganıyla hedef rövanş öncesi keyifli bir skor almak.

138. RANDEVU

Trabzonspor, Roma mücadelesi ile birlikte Avrupa Kupaları'nda 138. maçına çıkacak. 50 galibiyet, 36 beraberlik, 51 yenilgisi var. 176 gol kaydetti. Kalesinde ise 188 gol gördü.

SMALLING YOK

Roma'nın stoperi Chris Smalling sakatlandı. İngiliz futbolcunun sol uyluğunda esneme var. Trabzonspor'a karşı forma giymedi.

DORUKHAN ÇIKARILDI

Trabzonspor'da son antrenman öncesi ayak bileğinde sorun yaşayan Dorukhan Toköz kadrodan çıkarıldı.Roma karşısında forma giymedi.