Süper Lig'de Trabzonspor Rizespor ile karşılaşacak. Bordo mavililer haftayı puan kaybı yaşamadan geçmeyi hedefliyor. Trabzonspor Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda, muhtemel 11'ler nasıl? İşte detaylar

Süper Lig'in 24. Haftasında bugün Trabzonspor Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda ilerleyen bordo mavililer mutlak 3 puan parolasıyla maça çıkacak.

Akyazı Stadı'nda oynanacak maç saat 17.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek.  Onun yardımcılıklarını ise İsmail Şencan ile Mehmet Cem Satman üstlenecek. VAR hakemi Özgür Yankaya AVAR hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak. Karşılaşmayı Beinsport 1 canlı yayınlayacak.

Karşılaşmanın öncesinde ve sonrasında ise Haber61 TV canlı yayınlarla özel röportajları ve son gelişmeleri sizlere aktaracak. Ayrıca canlı anlatım merkezinden maçı canlı takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Costa, Novak, Mikel, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Ekuban ,Sörloth 

Çaykur Rizespor: Gökhan, Burak, Abarhoun, Abdullah, Meljnak, Vetrlh, Dlomande, Harmash, Umar, Boldrin, Skoda

EKSİKLER
Bordo-mavililerde Ahmet Canbaz, Hosseini, Yusuf Sarı ve Pereira'nın sakatlıkları devam ediyor. Sturridge ve Nwakaeme'nin durumları ise yapılacak son kontrollerden sonra netleşecek. Campi ise cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR ÜSTÜN

Trabzonspor-Rize mücadelesinde Bordo- Mavililer’in ciddi bir üstünlüğü var.

Toplamda oynanan 37 maçta Fırtına’nın 24’e 5 üstünlüğü bulunurken, Trabzon’da da ciddi bir fark söz konusu. Bordo-Mavililer taraftarı önünde oynadığı 18 maçta Rize’ye yalnızca 1 kez kaybetti. Mavi-Yeşilliler tek galibiyetini 2006-2007 sezonunda 1-0’lık skorla aldı.

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor 1 maç eksiğiyle 45 puanla 2. sırada yer alıyor. Çaykur Rizespor ise 24 puanla 14. sırada bulunuyor.